Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ανοιχτοί λογαριασμοί μετά το σημερινό παιχνίδι....

Ανανέωσαν το ραντεβού τους μηχανοδηγοί και σταθμάρχες, (αναμένεται το
πρόγραμμα κυκλοφορίας απο την ΔΚ) καθώς ο σημερινός αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 5/5 σε ένα μεγάλο ματς, με ανατροπές και συγκινήσεις.

Οι υπηρεσιακές υποχρεώσεις του Μέλμπεργκ - Αλεξανδρή (σκόραρε και με πέναλτι) ξεγύμνωσαν την άμυνα των μηχανοδηγών μετά την αποχώρηση του και οι σταθμάρχες με ενορχηστρωτές τους έμπειρους  Μπέλο και Μαυροπάνο και εκτελεστή τον Μήτσκα, ανέτρεψαν το 4-2 σε 5-4. Το σκόρ ισοφάρισε σε 5-5 ο Λαλιώτης με κρυφή ασίστ του Λέντα και  αφού οι Πατρινοί μηχανοδηγοί ανέβασαν την απόδοση τους  λίγο πριν την λήξη του αγώνα, με τον Μωραίτη να ισοροπεί την άμυνα στα τελευταία λεπτά και τον Καγιάλη να πιέζει το κέντρο για το γκολ της νίκης.

 Στην φωτό η ομάδα των μηχανοδηγών 
Αγγελακόπουλος, Λαλιώτης,Βασιλακόπουλος, Γενιδούνιας, Χριστοφοράτος,
Λέντας, Ακλιδάκης,Αλεξανδρής,Μωραίτης (και Βαρνέλης που άργησε και έχασε την φωτό!)

και η ομάδα των σταθμαρχών 

Τυχαία σειρά > Αποστολος Κεφαλας, Βασιλης Μητσκας, Νικος Καραντιακος ,Κωστας Τζελάι,Βασίλης Μπέλος, Ανδρέας Μπούρας, Γιώργος Καγιαλής, Γιώργος Μαυροπάνος,Φώτης Χειλάκης


Οι μπλούζες του αγώνα ήταν ευγενική χορηγία του ΟΣΕ για τα 150 χρόνια ιστορίας του Ελληνικού Σιδηροδρόμου. 
Σημασία έχει η συμμετοχή σε αυτές τις εκδηλώσεις,μακριά απο την πιεστική καθημερινότητα και την ένταση της υπερεργασίας. Σήμερα στο γήπεδο αναμετρήθηκαν 3 γενιές (ηλικιακά) σιδηροδρομικών και αυτό έχει την μεγάλη σημασία του. 
Ο σιδηρόδρομος ενώνει και οι σιδηροδρομικοί  σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης προσπαθούν να θυμίζουν την ανθρώπινη διάσταση ενός δύσκολου επαγγέλματος, που στερεί απο τους εργαζόμενους τέτοιες δραστηριότητες τόσο λόγω της φύσης της εργασίας όσο και λόγω της εντατικής υπερεργασίας των τελευταίων ετών.

Ζητά ματς και το ΜΘ

Αυτά όμως βλέπει και ο Καλαμάρας απο το ΜΘ και ετοιμάζει κάθοδο στην Αθήνα για να παίξει μπάλλα με τους μηχανοδηγούς ΑΙΡ και απο χτες έχει σπάσει τα τηλέφωνα για να κλειστεί ο αγώνας.
Πληροφορίες λένε ότι ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ έχει συνεχή επικοινωνία με τον Ιβάν για την διαιτητική τριπλέτα που θα κατέβει στο ίδιο τρένο με την ομάδα του ΜΘ.
Την ίδια ώρα που ο Αποστόλης ονειρεύεται κάθοδο στην Αθήνα, στην Ειδομένη έχουν μαζευτεί φορτία και ..... βλέπουμε το ματς για μετά το καλοκαίρι (με τον όρο να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα πρώτα!).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μην ξεγελιέστε απο τις φωτό του Μπούρα με τον Γενιδούνια, καροτσάκι πήγανε στο τέλος τον διαιτητή. (κάτι για πέναλτι φωνάζανε...)



1 σχόλιο:

  1. Κουίζ: Ποιος βγήκε πρώτος σκόρερ με 3 γκολ? (και 2 δοκάρια). ☺☺☺!!!
    Αυτός που στο επόμενο παιχνίδι θα τα διπλασιάσει!!! 😂😂😂!!!
    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή