Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσία πολλών συναδέλφων η χτεσινη εκδήλωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Πραγματοποιήθηκε χτες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το έτος 2019 για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Παρουσία πολλών συναδέλφων ο Δ/νων Σύμβουλος καθηγητής κ. Τσαλίδης επανέλαβε τον σχεδιασμό για
σημαντικες επενδύσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και στην τεχνική βάση το επόμενο διάστημα από την Ferrovie Dello Stato.
Ο κ.Τσαλιδης ευχαρίστησε τους εργαζομενους για την βοήθεια τους στο σημερινο μεταβατικό στάδιο ενώ επανέλαβε ότι σύντομα έρχονται νεες προσλήψεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τυχεροί της χτεσινής ημέρας 2 συνάδελφοι από το Διοικητικό Προσωπικό και ένας συνάδελφος από τον κλαδο κίνησης (Θεσσαλονίκη) που κερδίζουν από 150 Ευρώ.

Από την πλευρά των εργαζομένων οι Πρόεδροι των 2 Σωματείων τόνισαν την σημασία που έχει για τον κάθε εργαζόμενο το σταθερό εργασιακο περιβάλλον , ευχόμενοι το 2019 να είναι μια χρονιά με ασφαλή ταξίδια .
Η Ferrovie Dello Stato τα τελευταία χρόνια βραβεύεται ως ο καλύτερος εργοδότης για νεοπροσλαμβανόμενους στην Ιταλία και αυτό θα πρέπει να είναι επιδίωξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να συμβεί και στην Ελλάδα για ολους τους εργαζομενους.
Την εκδήλωση προλόγισε ο συνάδελφος Κουρεντζης Βασίλης ενώ χαιρετισμό απηύθηναν εκπρόσωποι απο τον ΟΣΕ την ΓΑΙΑΟΣΕ

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου