Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Eπιστολή ΠΟΣ για ΣΣΕ στην Διοίκηση του ΟΣΕ

Κύριοι, 
  Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου μας ζητήσατε συνάντηση αμέσως μετά τις εκλογές για εκπρόσωπο των εργαζομένων που θα πραγματοποιούντο στις 5 Φεβρουαρίου και απέμενε να μας
γνωστοποιήσετε την ακριβή ημέρα και ώρα.  Όταν παρήλθαν οι εκλογές και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από πλευρά σας επικοινωνήσαμε μαζί σας  και μας δηλώσατε ότι θα γίνει η μεταξύ σας συνάντηση  και θα μας καλούσατε πιθανόν την Τρίτη 12-2-2019. 
         Έκτοτε και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επικοινωνία από μέρους σας γεγονός που καταδεικνύει ότι αδιαφορείτε για την  Σ.Σ.Ε.  ενώ παράλληλα  δηλώνετε ότι η Π.Ο.Σ. δεν προσέρχεται να συζητήσει, προκειμένου να μετακυλήσετε   την δική σας ευθύνη  σε εμάς, ενώ γνωρίζετε καλά ότι οι δικοί σας χειρισμοί οδήγησαν την Σ.Σ.Ε. στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Ουδέποτε φυσικά απαντήσατε στο προ διμήνου έγγραφο μας που σας ζητούσαμε μία αξιοπρεπή Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους. 
          Εμείς  πάντα είμαστε θετικοί στην οποιαδήποτε βελτιωτική πρόταση μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, χωρίς πρακτικές  που εφαρμόσατε  καταργώντας την προηγούμενη Σ.Σ.Ε.  τους όρους της οποίας παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας αρνείστε να επαναφέρετε. 
        


      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου