Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Στο τρενάκι του Πηλίου ο Θάνος Βούρδας, brand name παγκόσμιας εμβέλειας η διαδρομή !


Την μαγευτική διαδρομή στο Πήλιο επισκέφθηκε χτες ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών κ. Θάνος Βούρδας, ο οποίος και σύμφωνα με το σχόλιο που έκανε έμεινε εντυπωσιασμένος απο την ομορφιά της. Ο κ. Βούρδας δήλωσε για την διαδρομή:
Τρένο Πηλίου. Εμπειρία μοναδική. Έχουμε υποχρέωση και στόχο την ανάπτυξη και την ανάδειξή του. Η εγκατάλειψη δεν του ταιριάζει.  Η δέσμευση του ΟΣΕ για άμεση δραστηριοποίηση έχει ξεκινήσει. Για ανακαίνιση και συντήρηση συρμών, πρόσληψη Μηχανοδηγών και ενίσχυση δρομολογίων. Το τρένο του Πηλίου είναι brand name παγκόσμιας εμβέλειας και στο επίπεδο του φυσικού κάλους και στο τεχνικό επίπεδο τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών ο οποίος διαπίστωσε και τον τρόπο που γυρνά η περιστροφική πλάκα στο μηχανοστάσιο, δοκιμάζοντας να βοηθήσει το προσωπικό


O κ. Βούρδας συνοδευόταν απο αντιπροσωπεία στην οποία μετείχαν στελέχη του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ και αντάλλαξε χαιρετισμό με τους εργαζόμενους ενώ βρέθηκε και στην καμπίνα μηχανοδήγησης διαπιστώνοντας απο πρώτη όψη την ομορφιά της διαδρομής!



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου