Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τα fake news και η απαράδεκτη Διευθύντρια των My market

H τελευταία βρωμιά των εκπροσώπων του συνδικαλιστικού και πολιτικού συστήματος του χτες, αφορά το να πετύχουν με "ένα σμπάρο δύο τρυγόνια":

να χρεώσουν την Διευθύντρια των MY MARKET με την ΕΑΚ και κατόπιν να χρεώσουν την παράταξη στο ΣΥΡΙΖΑ και άρα την απαράδεκτη Διευθύντρια στέλεχος του!


Η αλήθεια είναι μία και είναι ξεκάθαρη: η Διευθύντρια των MY MARKET, ουδέποτε υπήρξε σύνεδρος στην ΟΙΥΕ και κατ΄ επέκταση στη ΓΣΕΕ (ούτε τελευταία, ούτε παλαιότερα), ουδέποτε υπήρξε υποψήφια στο κλαδικό σωματείων των τροφίμων. 
Η μοναδική της "εμπλοκή" ήταν όταν απλά  πήγε να ψηφίσει στις τελευταίες εκλογές του σωματείου, προερχόμενη από την εταιρεία πρώην ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ σε μια εποχή που ήταν σε εξέλιξη η εξαγορά της από τα MY MARKET και το Σωματείο του ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ είχε γράψει στο κλαδικό σωματείο το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων με σκοπό να διασώσει όλες τις θέσεις εργασίας, που τότε κινδύνευαν. Η συγκεκριμένη μάλιστα ήταν απλή εργαζόμενη τότε.  

Μαζί της μάλιστα, ψήφισαν σε εκείνες τις εκλογές  και οι  εκπρόσωποι στυλοβάτες του χτες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν πλήρως και με δικό τους ψηφοδέλτιο, στις εκλογές του σωματείου τροφίμων, τους κατ' αυτούς δηλαδή "εργοδοτικού σωματείου"

Τώρα πως βρέθηκε  η είδηση αυτή στο διαδίκτυο και πως αναπαράχθηκε (και απο ποιούς) είναι κάτι το οποίο καταλαβαίνουν όλοι οι εργαζόμενοι.
Οι σιδηροδρομικοί απο προχτές αποσβολωμένοι παρακολουθούν την αποδοχή των δήθεν ταξικών συνδικαλιστών και εκπροσώπων του ΠΑΜΕ στις εκλογές του Σ.Σ. Πελοποννήσου, στο να ψηφίσουν οι 4 δικηγόροι της εργοδοσίας, επειδή αυτό ήταν κάτι που ...γινόταν επί χρόνια!
Το στέκι της έλξης για άλλη μια φορά απέδειξε στον σιδηροδρομικό κόσμο, τις συμμαχίες του συστήματος του χτες για την διατήρηση του σημερινού συσχετισμού δυνάμεων στο συνδικάτο μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου