Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

ΣΥΠΕ ακούς ; Πολύ κωλόπαιδα αυτοί που αποφασίζουν εκλογές. Να καταργηθούν άμεσα!


Το στέκι συμπαραστέκεται στους συναδέλφους της ΣΥΠΕ με ένα video (έχουμε και Αρκά αλλά ΓΙΑ άλλη ώρα). Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να καταθέσει Νόμο για να 
καταργηθούν οι εκλογές στα συνδικάτα.

Ποιες δημοκρατικές διαδικασίες και φανφάρες.
Σύμφωνα με την ΣΥΠΕ, εκλογές θα γίνονται μόνο κάθε 3 χρόνια στην λήξη της θητείας της κάθε εκλεγμένης Διοίκησης! 
Αν δηλαδή έχουν αλλάξει οι συνθήκες, αν έχει αυξηθεί ο αριθμός μελών ενός Σωματείου κατά 30%, αν συνταξιοδοτούνται μέλη του ΔΣ το προσεχές διάστημα, αν υπάρχει έντονη καθημερινή αμφισβήτηση των πεπραγμένων, αν αυξάνεται η εκπροσώπηση του Σωματείου σε αντιπροσώπους στην ΠΟΣ και σε Εργατικά Κέντρα, εκλογές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν κατά την ΣΥΠΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ).
Η ΣΥΠΕ που καταψήφισε τον απολογισμό δράσης καταγγέλλοντας την πλειοψηφία του Σωματείου μας ως "εργοδοτική", σήμερα ζητάει γονυπετής να μην γίνουν εκλογές και να ολοκληρώσει την θητεία τουτο ΔΣ που την ίδια ώρα καταγγέλλει ως "εργοδοτικό-πουλημένο".
ΤΟΣΟ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ την νοημοσύνη των μηχανοδηγών.
ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την ετυμηγορία τους
Αυτός που καθημερινά καθυβρίζει το Σωματείο, σήμερα ζήτησε -ψήφισε να ολοκληρώσει την θητεία του το ΔΣ και να γίνουν εκλογές μετά απο 2 χρόνια.Αν του ζήταγε η +ΣυνΕξέλιξη έτσι όπως κοίταζε αποσβωλομένος, θα έδινε και ψήφο εμπιστοσύνης,για να μην χάσει την καρέκλα!!!

ΑΟΡΑΤΕ ΑΚΟΥΣ ; 
Είναι πολύ κωλόπαιδα.Κλαίει γοερά απο το μεσημέρι ο γραφικός και η ΣΥΠΕ.

ΤΡΑΝΕ ΑΚΟΥΣ; 
Είναι πολύ κωλόπαιδα. Δεν θέλει εκλογές η ΣΥΠΕ  που πέρυσι τέτοια εποχή έγραφε για απερχόμενους Προέδρους και που εκπροσωπεί παρατάξεις που στην ΓΣΕΕ εδώ και 2 μήνες παρακαλάνε να.... γίνουν!!!.

ΝΤΟΒΑ ΑΚΟΥΣ; 
Είναι πολύ κωλόπαιδα τελικά. 
Θέλουν να ενισχύσουν την παρουσία του Σωματείου των μηχανοδηγών στο επικείμενο συνέδριο της Ομοσπονδίας αφού με τις επερχόμενες εκλογές θα εκλεγούν 8 αντιπρόσωποι αντί για 7 που εκλέχθηκαν πέρυσι!
 1 ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ παραπάνω στην ΠΟΣ και ΔΕΝ ΤΟ  ΘΕΛΕΙ αυτό η ΣΥΠΕ!(ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ). 
Γιατί για την ΣΥΠΕ δεν έχει σημασία το πόσοι θα εκλεγούν αλλά το ΠΟΙΟΙ θα εκλεγούν αλλά και γιατί απο το μεσημέρι η ΣΥΠΕ αντιμετωπίζει κατάματα την διάλυση της και για αυτό  τρέμει τις εκλογές
Γιατί στην ΣΥΠΕ φοβούνται τις εκλογές αναρωτιόμαστε,αφού οι μηχανοδηγοί κατά την άποψη τους, ζούν την απόλυτη απαξία  εδώ και 12 μήνες!
Γιατί δεν θέλουν την συμμετοχή των νέων μηχανοδηγών ΚΑΙ στις εκλογές του Σωματείου.


Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να  ακούσει την ΣΥΠΕ απαγορέψει την προσφυγή σε εκλογές αν το ζητούν οι εργαζόμενοι πλειοψηφικά (και με τεράστια πλειοψηφία).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου