Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

H ΠΟΣ ξέχασε τους μεταταχθέντες.... (Τυχαίο θα είναι....)

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο μικρή έχει καταστήσει την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών τα τελευταία χρόνια η παρέα του ελάσσονα Παρασκευόπουλου. Η πλειοψηφία της ΠΟΣ συνέταξε επιστολή για το
ΦΕΚ του εκπροσώπου εργαζομένων, αλλά ξέχασε σε αυτήν να αναφέρει ότι καθυστερεί και η έκδοση του ΦΕΚ για την επιστροφή των μεταταχθέντων, που έχει εγκριθεί απο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ.
Οι κακές γλώσσες και οι φήμες λένε ότι στην Κάνιγγος τρέμουν το ενδεχόμενο αυτό να εκδοθεί ΠΡΙΝ κλείσουν οι εκλογικοί κατάλογοι παραδοσιακού σωματείου και έτσι.... ξέχασαν στην επιστολή προς τα Υπουργεία να αναφέρουν το θέμα με το ΦΕΚ των μεταταχθέντων. 
Οι ίδιοι ψίθυροι αναφέρουν ότι  πριν μόλις 1 μήνα, άλλο παραδοσιακό Σωματείο (περιοχή Βόρειας Ελλάδας) προκήρυξε ξαφνικά εκλογές για να μην γραφτούν στους καταλόγους οι νέοι τεχνίτες και όσοι έχουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου και αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων.
Κατά τα λοιπά τους ενοχλούν οι εκλογές στην ΠΕΠΕ.

Η απόλυτη  κατάντια για την Ομοσπονδία και την  παρέα του απερχόμενου Προέδρου και επικεφαλής της ΠΑΣΚ .

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου