Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

H ΓΣΕΕ "δεν άκουσε" τις δηλώσεις Μητσοτάκη;


 Πραγματικό σοκ έχουν προκαλέσει στον κόσμο εργασίας οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το πελατειακό κράτος που δημιουργεί ....
το Δώρο Χριστουγέννων, που θέλει ο κ. Μητσοτάκης να μην έχουν ανάγκη οι νέοι εργαζόμενοι - λες και οι έχοντες εμπειρία δεν το έχουν!!-. 

Είναι πραγματικά απίστευτη η δήλωση που προετοιμάζει ΕΜΦΑΝΏΣ το έδαφος για την περικοπή των Δώρων στον ιδιωτικό τομέα,  αλλά και εξοργιστική η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ σιωπή της διορισμένης Διοίκησης της ΓΣΕΕ, γύρω απο αυτήν.
Οι ηγέτες του συνδικαλιστικού κινήματος της χώρας, διορισμένοι απο το Πρωτοδικείο συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ, που εδώ και 5 χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι στραβά έχουν μάλλον κλειστά τα αυτιά τους, όταν ομιλεί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ετοιμάζεται να Κυβερνήσει -σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις- παρέα  με τα...ορφανά του σοσιαλισμού στην χώρα.
Άραγε ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ  θα ...τολμήσει ΜΙΑ δημόσια δήλωση  για το θέμα; 
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, θα κάνει μια δήλωση ως επικεφαλής έστω της ΠΑΣΚ ή θα κρυφτεί και αυτός για το θέμα;

H αλήθεια 
Αφού  αυτή η ΓΣΕΕ δεν έβγαλε ούτε 1 ανακοίνωση για την ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ  κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, για νέους κάτω των 25 και την αύξηση του βασικού μισθού , ΑΦΟΥ δεν σχολίασε τις δηλώσεις Μητσοτάκη για την μόνιμη εργασία που είναι  κατά τον ίδιο πλέον παρωχημένη τακτική , όπως και το οχτάωρο, καμία ελπίδα δεν μπορούν να έχουν οι εργαζόμενοι έστω και για μια δήλωση.
Αυτά που απασχολούν τους ηγέτες ΑΥΤΗΣ της ΓΣΕΕ είναι μακριά απο τον κόσμο της εργασίας και αυτό αποδείχτηκε απο την αδιαφορία των εκατομμυρίων εργαζομένων για τα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες.....
ΜΟΝΗ λύση η ανατροπή τους απο τα κάτω με την οργάνωση μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου