Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Επίκειται συνάντηση κορυφής στον σιδηρόδρομο: ΤΡΑΙΝΟΣΕ – RCLG

Συνάντηση κορυφής επίκειται στον σιδηρόδρομο. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ομίλου της Goldair, Καλλίνικος Καλλίνικος πρόκειται να συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππο Τσαλίδη το επόμενο διάστημα.

Κύριο θέμα πρόκειται να αποτελέσουν οι χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ, η οποία εξαγοράστηκε και απορροφήθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προς την Rail Cargo Logistics Goldair.
H RCLG κάνει λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό και υπέρογκες χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ έως και 400%.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταπαντά ότι «δεν μπορεί να έχει τις ίδιες χρεώσεις κάποιος που μισθώνει το 99,9% του τροχαίου υλικού που κυκλοφορεί στον ελληνικό σιδηρόδρομο και εκτελεί ετησίως περί τα 13 εκατ. τρενοχιλιόμετρα, με κάποιον που εκτελεί το 1/10 των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με 3,5 μηχανές».
ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Goldair είναι ανταγωνιστές στις εγχώριες σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές και αύριο θα είναι και στις… αποθήκες / logistics.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ φιλοδοξεί να λειτουργήσει τις αποθήκες Κ1 και Κ2 στο Θριάσιο. Ακριβώς δίπλα, η Goldair το «Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο».

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου