Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΠΕΠΕ

Με την παρουσία πολλών μηχανοδηγών να πιστοποιεί το γεγονός ότι η έλξη είναι μια μεγάλη οικογένεια, με δεσμούς αλληλεγγύης και κλίμα εμπιστοσύνης στο Σωματείο μας,πραγματοποιήθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το 2020.
Το Προεδρείο ευχήθηκε
υγεία και δύναμη σε όλους τους μηχανοδηγούς και τις οικογένειες τους με ασφαλή ταξίδια, τονίζοντας πως το 2020 -έτος διαπραγμάτευσης νέας ΣΣΕ-πρέπει να βρει την ΠΕΠΕ ακόμα πιο δυνατή και ενωμένη.
Το Σωματείο μας, έχει καταφέρει κάτι σπάνιο στην Ελληνική συνδικαλιστική πραγματικότητα, να έχει εντάξει στην δύναμη του όλους τους  μηχανοδηγούς χωρίς καμία  διάκριση (ηλικιακή -εταιρική)στην Ελληνική Επικράτεια!
Πολλά φυσικά ακόμα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση του κλάδου και των δικαιωμάτων των μηχανοδηγών.
Το φλουρί  στην χτεσινή εκδήλωση  κέρδισαν ο Πρόεδρος και ο Γ.Γραμματέας του Σωματείου μας (έπεσε στην ...μέση!), ενώ η καθιερωμένη κλήρωση για τους τυχερούς του 2020 θα γίνει  στον ετήσιο χορό στις 9 Φεβρουαρίου.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία !

Το στέκι της έλξης -Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου