Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Εξωτερικούς συνεργάτες για τη διαχείριση του τροχαίου υλικού αναζητά η ΓΑΙΑΟΣΕ

Εξωτερικούς συνεργάτες υποστήριξης για τις ανάγκες διαχείρισης του τροχαίου υλικού αναζητά η ΓΑΙΑΟΣΕ.


Η ΓΑΙΑΟΣΕ προκήρυξε 3 ξεχωριστούς
σχετικούς διαγωνισμούς, ύψους 62.000 ευρώ έκαστος, προκειμένου να βελτιώσει τις επιδόσεις και να ενισχύσει τα έσοδά της από τον συγκεκριμένο τομέα.


Oι παρεχόμενες εργασίες των εξωτερικών συμβούλων είναι:

-Εύρεση χώρων για τη φύλαξη και στάθμευση σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού και σύνταξη προδιαγραφών του διαγωνισμού για την υλοποίηση.

-Συμμετοχή σε επιτροπές για την κρίση τροχαίου υλικού και σύνταξη των προδιαγραφών του διαγωνισμού για την υλοποίηση των εκποιήσεων.

-Παρακολούθηση των εργασιών εκτεταμένης συντήρησης 369 οχημάτων, που εκτελείται από την ΕΕΣΣΤΥ στις εγκαταστάσεις της στον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και το Βόλο.

-Παρακολούθηση του έργου της εγκατάστασης GPS σε κινητήρια οχήματα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καταγραφή των απαιτούμενων προδιαγραφών των δεδομένων για να αποτυπωθούν στο GIS της ΓΑΙΑΟΣΕ.

Παράλληλα με το ανωτέρω αντικείμενο, οι εξωτερικοί συνεργάτες θα ασχοληθούν και με ότι άλλο τους ανατεθεί από τη ΓΑΙΑΟΣΕ στα πλαίσια της διαχείρισης του τροχαίου υλικού, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αναφέρεται παρακάτω:

-Παρακολούθηση και παραλαβή έργων συντήρησης, ανατάξεων, ανακατασκευών, μετασκευών τροχαίου υλικού και παραλαβή συστημάτων τροχαίου υλικού.

-Παρακολούθηση των διαδικασιών μετρήσεων και δοκιμών παραλαβής των οχημάτων σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού

-Παρακολούθηση συμβάσεων συντήρησης και μίσθωσης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού.

-Παρακολούθηση νέων τεχνολογιών, ηλεκτρονικών , αυτοματισμού και πληροφορικής σε σχέση με το Σιδηροδρομικό Τροχαίο Υλικό.

-Τον προσδιορισμό των εξελίξεων σε διεθνές επίπεδο σε σχέση με τους σιδηροδρόμους με ιδιαίτερη έμφαση στον ευρωπαϊκό χώρο, επίδραση τους στους σιδηροδρόμους στην Ελλάδα και σχετικές ενέργειες που θα πρέπει να κάνει η ΓΑΙΑΟΣΕ.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου