Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Επιβεβαίωσαν την θέση των 2 Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι συνάδελφοι στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ

Στην χτεσινή συνεδρίαση της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ κοινοποιήθηκε απο υπάλληλο της ΠΟΣ (;;;) έγγραφο με
400 και πλέον υπογραφές (που δεν φαινόντουσαν στο κείμενο που κατατέθηκε και άρα τίθεται θέμα για την γνησιότητα τους, αλλά και για τον ρόλο  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ του κειμένου), απο εργαζόμενους στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ, κείμενο που ανέφερε ότι δεν επιθυμούν η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ να πράξει κάποια ενέργεια που αφορά αυτούς, χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους.
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ότι στην γραπτή τους ανακοίνωση τα 2 Σωματεία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν ενημερώσει ότι τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης για την ένταξη των εργαζομένων στην πρώην ΕΕΣΣΤΥ θα τα κατέβαζαν στους εργαζόμενους σε αυτήν για συζήτηση.
Επίσης ηταν ήδη γνωστό τόσο στα Σωματεία που εκπροσωπούν μέρος των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ, όσο και στους εκπροσώπους τους, ότι η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην συνάντηση στον ΟΜΕΔ τον Δεκέμβριο, είχε ενυπογράφως δηλώσει ότι αν κληθεί για διαπραγμάτευση και συζήτηση γύρω απο την ΣΣΕ μετά την ένταξη της ΕΕΣΣΤΥ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα προσερχόταν σε αυτήν καθώς είναι το αντιπροσωπευτικό επιχειρησιακό Σωματείο αυτήν την στιγμή στην εταιρεία και σε καμία περίπτωση δεν θα απεμπολήσει το δικαίωμα της στην διαπραγμάτευση.
Οι συνάδελφοι στην πρώην τεχνική βάση, θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις απο την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενώ θα πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε χώρους που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
Οι συνάδελφοι δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι, καθώς κανείς δεν είναι διατεθειμένος να πράξει κάτι για αυτούς χωρίς αυτούς.
Ο μόνος διατεθειμένος που θα υπέγραφε ΜΗΔΕΝ για αυτούς το Δεκέμβριο του 2019 στον ΟΜΕΔ ήταν η Νόθα Διοίκηση της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Όσον αφορά τον κομιστή εγγράφων και υπογραφών στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ή αλλού,να είναι σίγουρος-η ότι η γνησιότητα θα ελεγχθεί όνομα προς όνομα, όταν έρθει η ώρα  και αν υπάρξει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ καταγγελία για υπογραφή που έχει μπεί χωρίς αυτή να είναι αληθινή, αυτός-ή θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές με βαρύτατες κατηγορίες.
Όταν έρθει η ώρα θα ενημερώσουμε και τους σιδηροδρομικούς για τον-την ΚΟΜΙΣΤΗ.
 
ΥΓ 2 Όπως ήταν λογικό το κατεστημένο  της ΠΟΣ ενοχλήθηκε από την ανάρτηση μας. Τους ευχόμαστε υπομονή , ενώ μην ψάχνουν να βρουν ποιος-ποια  είναι ο υπάλληλος της ΠΟΣ.
Εντεταλμένοι του κατεστημένου υπάρχουν πολλοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου