Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Τροποποιήθηκε το καταστατικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στα 34,4 εκατ. το μετοχικό κεφάλαιο, πως θα γίνεται η διανομή μερίσματος

Στην τροποποίηση του καταστατικού της προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έπειτα από την απορρόφηση της ΕΕΣΣΤΥ.

Έτσι, μεταξύ άλλων και εκτός από την παροχή υπηρεσιών

έλξης για την σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων και επιβατών, σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) και η οργάνωση και λειτουργία εργασιών κατασκευής, επισκευής και συντήρησης του τροχαίου υλικού.
Επίσης, το μετοχικό κεφάλαιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαμορφώθηκε στα 34,4 εκατ. ευρώ, διαιρούμενο σε 2.130.434 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 16,15 ευρώ.
Τέλος, το ελάχιστο μέρισμα υπολογίζεται επί των καθαρών κερδών, ύστερα από αφαίρεση της κράτησης για σχηματισμό τακτικού αποθεματικού και των λοιπών πιστωτικών κονδυλίων της κατάστασης αποτελεσμάτων, που δεν προέρχονται από πραγματοποιημένα κέρδη.
Το ελάχιστο μέρισμα ορίστηκε σε ποσοστό 35% των καθαρών κερδών και καταβάλλεται σε μετρητά.
Με απόφαση της γενικής συνέλευσης που λαμβάνεται με αυξημένη απαρτία και πλειοψηφία μπορεί να μειωθεί το ως άνω ποσοστό, όχι όμως κάτω του 10%.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου