Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ενότητα ¨Η διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ έπιασε πάτο!

Στήνουν συνέδριο νοθείας,χωρίς τόπο, ώρα, θέματα, τοποθετήσει και φυσικά χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι συμμετέχουν!
 Η διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ θα προσπαθήσει για μία ακόμη φορά
να συγκεντρώσει τους νόθους εκπροσώπους της σ’ ένα χώρο, που ούτε η ίδια τολμά να ανακοινώσει, βαφτίζοντάς το συνέδριο.

Αυτό το κατασκεύασμα που αποτελείται από αόρατα σωματεία σφραγίδες, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, εκπροσώπους που τους μαυρίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς και επανεμφανίζονται ως εκπρόσωποι άλλων οργανώσεων, έπιασε πάτο!

Συνδικαλιστική ηγεσία που ανακοινώνει ψευτοσυνέδριο, χωρίς θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς τόπο και ώρα με μυστικές καλά κρυμμένες κάλπες είναι βέβαιο ότι κάτι πολύ σοβαρό, κάτι πολύ μεγάλο τους ενώνει.

Αυτά συμβαίνουν γιατί απλά η ΓΣΕΕ περνά την απόλυτη κρίση αντιπροσωπευτικότητας αφού οι  πραγματικοί εργαζόμενοι την έχουν βάλει οριστικά στο περιθώριο.

Αυτή η ελεεινή συνδικαλιστική πρακτική που ακολουθούν
οι ετερόκλητες δυνάμεις που παριστάνουν τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ δυστυχώς θα πλήξει ανεπανόρθωτα κάθε υγιή συνδικαλιστική δράση.

Αυτό το ψευτοσυνέδριο είτε γίνει (πιθανώς με την προστασία των ΜΑΤ) είτε δεν γίνει, δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» έχει προτείνει στο παρελθόν και προτείνει και σήμερα τη μόνη θέση για μία υγιή, διάφανη συνδικαλιστική αναγέννηση που περνά μέσα από τη συνεργασία και κοινή δράση όλων των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων που εκπροσωπούν πραγματικούς εργαζόμενους.

Θα κάτσουμε όλοι μαζί και θα χαράξουμε τη νέα πορεία για να ανακτήσει το κίνημα τη χαμένη του αξιοπιστία.

Αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι.



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου