Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Η ALE τιμά τις γυναίκες μηχανοδηγούς!

Ένα πολύ όμορφο φυλλάδιο ενόψει της μέρας της γυναίκας στις 8 Μαρτίου εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μηχανοδηγών, στην οποία συμμετέχει και το Σωματείο μας. 
Σε αυτό όπως θα δείτε παρακάτω 
γίνεται αναφορά στις γυναίκες μηχανοδηγούς που εργάζονται σε ένα επάγγελμα με τεράστιες απαιτήσεις.




Τι αναφέρει η ALE 

Καθημερινά ταξιδεύουμε χιλιάδες επιβατών στον προορισμό τους σε προαστιακά, περιφερειακά και υψηλής ταχύτητας τρένα. 
Στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών μεταφέρουμε τρένα σε όλη την Ευρώπη και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για αυτό.
Θέλουμε να σκέφτεστε την εικόνα ενός μηχανοδηγού η εικόνα αυτή να μην είναι μεταφράζετε αυτόματα σε ένα άνδρα,αλλά στο ότι μπορεί να είναι και μια γυναίκα πίσω απο τα χειριστήρια ενός τρένου
Στην ALE θέλουμε να τιμήσουμε τις γυναίκες μηχανοδηγούς, που σήμερα αποτελούν μειοψηφία στον τομέα,αλλά με σαφή αύξηση χρόνο με τον χρόνο.
Ποσοστό που αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο και η ALE προσκαλεί όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τις γυναίκες σε ένα απο τα πλέον σημαντικά επαγγέλματα με αναφορά στο μέλλον! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου