Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ οφείλουν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Για άλλη μια φορά η ΠΟΣ με ανακοίνωση της καταφέρετε ενάντια στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επειδή όμως οι προσωπικές διαμάχες συγκεκριμένων συνδικαλιστών με την Διοίκηση της Εταιρείας δεν αφορούν τους σιδηροδρομικούς
καλούμε την ΠΟΣ να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τα όσα αναφέρει καθώς σε πολλά σημεία υπάρχει διάσταση απόψεων.
Την ώρα που η ΠΟΣ μάλιστα αναφέρετε σε "σχολαστικούς ελέγχους" σε λεωφορεία και Μετρό, μόλις ΧΤΕΣ οδηγοί βγαίναν στο ΣΚΑΙ και καταγγέλανε ελλειπή μέτρα για εργαζόμενους και επιβάτες διαψεύδοντας την ΠΟΣ. Ακούστε το ηχητικό: 


Σε μια απόλυτα κρίσιμη περίοδο για την χώρα και τους σιδηροδρομικούς, οι συνδικαλιστικοί απατεώνες της ΠΟΣ οφείλουν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ όσα κατήγγειλαν στην χτεσινή τους ανακοίνωση.

Διαβάζουμε ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου