Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ: Κατάπτυστα και προσβλητικά όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Εκείνο που μας εκπλήσσει για μια φορά ακόμα είναι η σιωπή της ΓΣΕΕ 
«Κι ο πολίτης πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν»:
Κατάπτυστα και προσβλητικά όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμπαίζει τους μακροχρόνια

άνεργους και τους εκατομμύρια εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν σκληρό αγώνα επιβίωσης.


Τον κοινωνικά ανάλγητο, απροκάλυπτο εξυπηρετητή των συμφερόντων των Τραπεζών, τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη που εν μέσω κρίσης επιχειρεί να βγάλει λεφτά διαφημίζοντας τις σχολές του, τον ξέρουμε καλά.

Είναι ο ίδιος που έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι: «εάν υπάρξουν απολύσεις στον ΕΟΠΥΥ παρακαλώ δεν θέλω να το χρεωθεί η ΤΡΟΪΚΑ, δεν θέλω να μας παίρνει τη δόξα ο ΤΟΜΣΕΝ, για τα αυτονόητα οι αποφάσεις είναι δικές μας».

Είναι αυτός που είπε πριν λίγες μέρες, δικαιολογώντας τη ληστεία των Τραπεζών σε βάρος του λαού μας μετά από 4 ανακεφαλαιοποιήσεις, ότι: «οι χρεώσεις για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι απαραίτητες για την επιβίωση των τραπεζών διότι έχουν ήδη επιβαρυνθεί με ρυθμίσεις και δάνεια!!».

Γι’ αυτό και οι χθεσινές δηλώσεις του είναι η αποθέωση της ηθικής κατρακύλας και συνιστούν μέγιστο εμπαιγμό και πρόκληση για τους μακροχρόνια ανέργους και τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας που καλούνται να ζήσουν και να πληρώσουν λογαριασμούς και υποχρεώσεις με τα ψίχουλα των 533 ευρώ. Μας εξοργίζουν αλλά ειλικρινά δεν μας εκπλήσσουν.

Αυτός είναι ο Γεωργιάδης.

Ένας κατάπτυστος και κυνικός Υπουργός.

Εκείνο όμως που μας εκπλήσσει είναι ότι ενώ έχουν περάσει τόσες ώρες ο υποτιθέμενος υπερασπιστής των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας και των ανέργων δεν έχει ακόμα ζητήσει την παραίτησή του!

Κύριοι της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ

Τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας δεν τα υπερασπίζεσαι κρατώντας ισορροπίες ούτε κάνοντας δημόσιες σχέσεις.

Όταν εμπαίζουν

Όταν προκαλούν

Όταν ματώνουν τους ανθρώπους που  εκπροσωπείς μπαίνεις μπροστά και μάχεσαι. Δεν κρύβεσαι. Λες τα πράγματα με το όνομά τους.

Έτσι δίνεις δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους σου.

Έτσι κόβεις τη φόρα σε κάθε Γεωργιάδη.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ

Το video με τις δηλώσεις Γεωργιάδη 

1 σχόλιο:

  1. Βρε παλιο-Μαδουρέοι δεν καταλαβαίνετε ότι ο κ. Υπουργός θέλει το καλό μας; Ως λάτρης του Αρχαίου τρόπου ζωής θέλει, όταν τελειώσει η καραντίνα, να βγουν στο φως του ζωοδότη Απόλλωνα-Ηλίου, κορμιά γραμμωμένα, ευθυτενή, χωρίς περιττά λίπη, σακούλες, προγούλια κλπ. Άρα και η τροφή μας πρέπει να είναι ανάλογη, άρτος κρίθινος με ελιές και σκόρδο, μέλας ζωμός και χόρτα του βουνού που θα μαζέψετε μόνοι σας για γυμναστική (κάθε χορταράκι και επίκυψη, κάθε σπαράγγι και έκτασις των χειρών). Όλα αυτά θέλουν ελάχιστα χρήματα ή είναι τζάμπα!
    Αμέσως να πέσετε απάνω του. Αντί να του δώσετε συγχαρητήρια και για την άλλη του πρωτοβουλία που ΜΟΝΟΝ με 5€ μπορούν να μαθαίνουν τα παιδιά σας Αρχαία Ελληνικά κατ' οίκον! Ξέρετε πόσα θέλει ένα εκπαιδευτήριο Αρχαίων Ελληνικών την ώρα; Όχι; Δεν υπάρχουν εκπαιδευτήρια Αρχαίων Ελληνικών στις μέρες μας; Κακώς, με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα επανιδρυθεί το Λύκειον του Αριστοτέλους και η Ακαδημία Πλάτωνος (εντός του ανεγειρόμενου Mall της περιοχής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή