Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Δέντρα στην Δράμα, φωτιές στον Ασπρόπυργο. Η καθημερινότητα ενός μηχανοδηγού

 Με πανηγυρικές ανακοινώσεις χτες πληροφορηθήκαμε ότι δίνεται και πάλι στην κυκλοφορία η γραμμή μεταξύ Θεσσαλονίκης - Δράμας. Ο συρμός ξεκίνησε (γραμμή ελευθέρας) και στην πορεία του, συνάντησε ένα δέντρο που είχε
πέσει στην ...ελεύθερη γραμμή. Ο μηχανοδηγός αντέδρασε ακαριαία σταματώντας το τρένο πριν το δέντρο. Κλήθηκε η Πυροσβεστική, 85 λεπτά καθυστέρησης. 


Στον Ασπρόπυργο χτες βράδυ πλησίον του καταυλισμού των Ρομά, ξαφνικά ανάψαν φωτιές, ενώ για άλλη μια φορά στην γραμμή βρέθηκε σασί απο την οροφή ενός αυτοκινήτου! Δεν είναι η πρώτη φορά.

Παρά τις μηνύσεις, ανακοινώσεις, αναφορές και παρεμβάσεις των εργαζομένων, η κατάσταση στην περιοχή εδώ και 15 χρόνια είναι τραγική. 

Το ότι κανείς αρμόδιος εδώ και 15 χρόνια δεν αποφασίζει να χτίσει ένα τοιχίο για να αποκλείσει την πρόσβαση στην σιδηροδρομική υποδομή τα λέει για εμάς όλα. Είναι αδιανόητο.

Ή μήπως συνειδητά γίνονται όλα αυτά για να απαξιώνεται το μέσο; 

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους μας για τον αγώνα που δίνουν σε ένα περιβάλλον που συνεχώς γεμίζει αντιξοότητες. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Καλές οι  σχεδόν καθημερινές ανακοινώσεις για το ανακατασκευασμένο βαγόνι στην ΔΕΘ. Ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι με τις βραδυπορίες στο δίκτυο, με το κλειδί ασφαλείας στην Έδεσσα, με την έλλειψη προσωπικού στον ΟΣΕ, με τα δέντρα που πέφτουν στις γραμμές, με τα φωτοσήματα που δεν δουλεύουν...

Είπαμε ουσία είναι η επικοινωνία για την σημερινή Κυβέρνηση. Ωστόσο για τους σιδηροδρομικούς η ουσία είναι ότι ζούν την απόλυτη εγκατάλειψη . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου