Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Nέα γραμμή - Νέα εποχή για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο

Ολοκληρώθηκε η δοκιμή στην σήραγγα της Όθρυς και οι πληροφορίες μας λένε ότι η νέα χάραξη απο Λιανοκλάδι μέχρι Αγγείες θα δοθεί προς χρήση τις επόμενες 15 μέρες. Παράλληλα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς
οι εργασίες στην γέφυρα ΣΓ 26 και πολλοί μιλούν με αισιοδοξία για την παραχώρηση της διπλής γραμμής προς Θεσσαλονίκη μέσα στον Ιανουάριο, προσδιορίζοντας και την παράδοση της ηλεκτροκίνησης εντός του πρώτου τριμήνου του 2019.




Πρόκειται για την ολοκλήρωση ενός έργου που ξεκίνησε δεκαετίες πριν και θα αλλάξει ριζικά πλέον την εικόνα για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο καθιστώντας τον ανταγωνιστή προς τις αεροπορικές εταιρείες  αφού ο χρόνος διαδρομής προς Θεσσαλονίκη θα περιοριστεί σημαντικά  αυξάνοντας παράλληλα δραματικά την χωρητικότητα του δικτύου για τις εμπορευματικές αμαξοστοιχίες.
Οι φωτογραφίες (και ο τίτλος) απο την σημερινή δοκιμή απο τους συναδέλφους που συμμετείχαν με επιτυχία σε αυτήν.
Ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος προχωράει και οι σιδηροδρομικοί δεν μπορεί παρά να δηλώνουν ικανοποιημένοι απο αυτήν την εξέλιξη.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου