Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Στο Μετρό δεν κολλάει, στις πλατείες και στις πορείες... κολυμπάει

 Η σημερινή εικόνα απο τις αποβάθρες του Μετρό καταρίπτει το Κυβερνητικό αφήγημα για τον συγχρωτισμό και τις επιπτώσεις στην δημόσια υγεία απο τις πορείες ενάντια στην Κυβερνητική πολιτική και αυθαιρεσία. 

Οι άριστοι της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που  έχουν οδηγήσει την χώρα

σε 3 lock down και σε πρωτοφανή ύφεση την οικονομία, με τα συστημικά ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν ότι για τα χιλιάδες κρούσματα covid φταίνε οι πορείες και όχι ο συγχρωτισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή οι ανεξέλεγκτες καταστάσεις στους χώρους εργασίας. 


Στα lock down ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις

Αν θέλεις να κάτσεις σε μια πλατεία και να πιείς ένα καφέ, πιθανόν να φάς ξύλο.

Αν φυσικά είσαι "Άριστος" και Υπουργός της Κυβέρνησης, μπορείς να πέρνεις βεβαιώσεις για την εξαίρεση απο τα lock down και να τελείς ακόμα και Θρησκευτικά Μυστήρια.

Το Κράτος Δικαίου έχει καταληθεί απο την Κυβέρνηση των Αρίστων που τρόμαξε απο τις διαμαρτυρίες των πολιτών για τις αποφάσεις της. 

Ας δούμε το video με τους Υπουργούς που  εξαιρούνται απο τα lock down.

Μετά την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, τα τσιμπούσια στην Ικαρία και πόσα άλλα, τώρα έχουμε και "εξαιρέσεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου