Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

«5+1 λόγοι για να περάσουν τα τρένα στο Δημόσιο»: Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για Δημόσιο, Ασφαλή και Ποιοτικό Σιδηρόδρομο

 
H Πρωτοβουλία για Δημόσιο, Ασφαλή και Ποιοτικό Σιδηρόδρομο διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «5+1 λόγοι για να περάσουν τα τρένα στο Δημόσιο», την Πέμπτη 26 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).

Θα μιλήσουν:


Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος θύματος Τεμπών: Καμία συγκάλυψη των ευθυνών για το έγκλημα των Τεμπών!

Τάσος Βασιλειάδης, μηχανικός: Δημόσιος σιδηρόδρομος για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Δημοσθένης Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος, διδάσκων Πολιτικής Υγείας: Οι ιδιωτικοί σιδηρόδρομοι βλάπτουν την υγεία και την ασφάλεια.

Γιώργος Παυλόπουλος, οικονομολόγος: Ζημιές και χρέη στις οικονομικές καταστάσεις της Hellenic Train.

Αναστασία Σταυροπούλου, νομικός: Ιδιωτικοποίηση Hellenic Train – πολυνομία και κενά στις συμβάσεις.

Κώστας Γενιδούνιας, πρόεδρος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.

Συντονίζουν ο Νίκος Μαρκάτος, πρώην πρύτανης του ΕΜΠ, και η Βάσω Αργύρη, μηχανικός.


Στην εκδήλωση θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι των κινημάτων: Φεστιβάλ για τα Κοινά, Δυτικό Μέτωπο, Θάσος Νερό ΣΟΣ, ο Kevin Ovenden, βρετανός ακτιβιστής  και δημοσιογράφος για την βρετανική εμπειρία επανακρατικοποίησης και εκπρόσωποι συνδικάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου