Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ολοκληρώθηκε (με απρόοπτα ) η κοπή πίτας της ΠΕΠΕ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγη ώρα η κοπή πίτας του Σωματείου μας .
Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν μόνο οι παρατάξεις Νέα Έλξη ( ΔΑΚΕ ) και Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΚ) καθώς αποχώρησαν η Εξέλιξη , η ΑΣΚΕ , η Δύναμη Έλξης και η Συνεργασία.
Ως είθισται κατά την κοπή της πίτας κληρώθηκαν μεταξύ των μηχανοδηγών 5 συνάδελφοι που κερδίζουν ένα συμβολικό ποσό από το ταμείο της ΠΕΠΕ . Οι τυχεροί για φέτος ήταν 


Γιαννούτσος Γιάννης - Μηχανοστάσιο ΜΑΙ > 100 Ευρώ
Πίνιος Κώστας          - Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης > 50 Ευρώ
Μπάλλας Νίκος         - Μηχανοστάσιο Στρυμμώνα     > 50 Ευρώ
Τολιόπουλος Λευτέρης - Μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης > 50 Ευρώ
Σαραφίδης Νίκος            - Μηχανοστάσιο Δράμας > 50 Ευρώ 


Στην κοπή παρευρέθηκαν απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Ζηλιασκόπουλος , ο Διευθυντής Προσωπικού κ. Φλωρόπουλος , ο Δ/ντης ΔΙΠΕΚΑΜ κ. Λύτρας , ο Δ/ντης Τροχαίου Υλικού κ. Κώτσας και ο ΔΙΚΑΜ κ. Ρετσινάς .

Επίσης το παρών έδωσαν ο εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ζαβογιάννης Βασίλης και ο εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ , Λεβέντης Θανάσης , απο την ΠΟΣ ο Πρόεδρος Παρασκευόπουλος Π, ο  Γεν. Γραμματέας Πουρλιάκας Παρασκευάς , ο Ταμίας Ντίτσας Γιάννης , ο Πρόεδρος της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αντωνίου Γιώργος και  ο Γεν. Γραμματέας Σκουτέλας Κώστας ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθει και ο Πρόεδρος των Ηλεκτροδηγών του Μετρό Παντελής Μπαζιωτόπουλος.

Πολύ λίγοι ήταν οι μηχανοδηγοί που προσήλθαν , ενώ το παρών έδωσαν και 2  συνάδελφοι απο τους υποψήφιους μηχανοδηγούς που εκπαιδεύονται στο ΚΕΚ .


2 σχόλια:

  1. Απο πιτες καλα ειμαστε....δοξα σοι ο θεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως νοιωσατε που ησασταν μονοι σας?σας αρεσε πολυ αυτο το θεαμα?εκει καταντησατε τον κλαδο, πληρης αδιαφορια απο μεγαλη μεριδα μηχανοδηγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή