Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Mυστικοί επιβάτες μέσα στα τρένα για 4 έρευνες απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ !

4 έρευνες με την  ύπαρξη μυστικού επιβάτη κ 1 έρευνα για την ικανοποίηση των επιβατών μέσα στα τρένα θα πραγματοποιήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το προσεχές διάστημα στα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και τους μήνες Μάιο , Σεπτέμβριο , Δεκέμβριο του 2014 και Μάρτιο του 2015! Ήδη σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της έρευνας , όπως φαίνεται και στην απόφαση που δημοσιεύει το στέκι για την ενημέρωση των σιδηροδρομικών.
Σημειώνουμε ότι στην Σύμβαση αναφέρεται ρητά ότι σε αυτές δεν αξιολογείται το προσωπικό.
Αναλυτικότερα αξιολογούνται 



εκδοτήρια , συρμοί , σταθμοί , τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας ,τηλεφωνικό κέντρο , υποδοχή και εξυπηρέτηση επιβατών , διαθεσιμότητα εισιτηρίων ( εκδοτήρια , web site , τηλεφωνικό κέντρο , σημεία πώλησης ) καθαριότητα και ασφάλεια του επιβάτη εντός του συρμού.

Για την έρευνα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καταβάλει στον ανάδοχο περί τις 11.800 Ευρώ+ ΦΠΑ.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα !

1 σχόλιο:

  1. 11.500 EYRO για να μας πουν τα ήδη γνωστά; Ποιό λαμόγιο θα φάει πάλι; Τι σόι αξιολόγηση θα κάνει σε συρμό με ALCO 200 και Ε/Α Σκαραμαγκά σε δρομολόγιο Λάρισας-Βόλου; Ή σε οχήματα με πάπιές και γκράφιτι στα IC Αθήνα-Θεσσαλονίκη; Τα παράπονα που συσσωρεύονται στην Καρόλου, είναι τα ίδια η απάντηση στις όποιες "έρευνες" και "αξιολογήσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή