Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

O υπόδικος επιβάτης του ΟΣΕ που έφερε και το 2ο Railbus

Επιστολή απο τον συνάδελφο Κ. Καστρινάκη για το χτεσινό συμβάν και την σύλληψη του επιβάτη που εμπόδιζε την αναχώρηση του συρμού.
Ο επιβάτης  που είχε βάλει το ποδήλατο του  κάθετα στις  γραμμές  και  εμπόδισε την αμαξοστοιχία να αναχωρήσει , αφέθηκε πριν από λίγο ελεύθερος  με απόφαση του εισαγγελέα υπηρεσίας για να δικαστεί  σε τακτική δικάσιμο .
Είναι  δάσκαλος  εργαζόμενος  με  
συγγραφικό  έργο  και  πλούσια  κοινωνική  δράση  και με την πράξη  του  αυτή ανάγκασε  την διοίκηση  να φέρει  και  δεύτερο   συρμό  για  να εξυπηρετήσει  το  επιβατικό  κοινό  ,  πράξη  που  ήταν  υποχρέωση  της διοίκησης  και  όχι  αναγκάζοντας  τον  παραπάνω  επιβάτη  να  φυλακίζεται  και  να  τρέχει  στο   αυτόφωρο  προκειμένου να γίνει το αυτονόητο.

Κώστας Καστρινάκης



Εμείς συμπληρώνουμε ότι χτες αυτοί που θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί ήταν οι υψηλά ιστάμενοι και  υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αλλά όπως πάντα την πλήρωσαν οι συνήθεις ύποπτοι . Οι επιβάτες και οι εργαζόμενοι.

3 σχόλια:

  1. Σε αυτόν τον άνθρωπο που έκανε το αυτονόητο,ότι γολγοθά τραβήξει από εδώ και πέρα,θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε ανάλογα,με τον οποιοδήποτε τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενημερωθηκε σημερα δυτερα η ελμε κορινθου για συμπαράσταση στον ΑΝΘΡΩΠΟ αγωνιστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν. μακάρι η μικρή μου περιπέτεια στο αυτόφορο και η έκβαση της δίκης στις 15 Οκτωβρίου να βοηθήσει το επιβατικό κοινό αλλά και τους εργαζ΄μενους στον ΟΣΕ που δουλεύουν κάτω από τριτοκοσμικές συνθήκες να βρούνε όλοι δικαίωση στον καθημερινό τους αγώνα. εγώ έκανα το καθήκον μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή