Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Στα σκαριά άλλες δύο προκηρύξεις από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το πλάνο της εταιρείας στο κομμάτι των προσλήψεων - Πότε και πώς οι επόμενες ανακοινώσεις.
Η απόφαση είναι ειλημμένη (και επικυρωμένη) από τον
περασμένο Δεκέμβριο.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ -όπως έχει επισημάνει ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Φίλιππος Τσαλίδης- θα προχωρήσει σε μπαράζ προσλήψεων νέου προσωπικού, στο πλαίσιο επενδύσεων ύψους 500 εκατ. ευρώ.
Η πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας για την επιλογή 18 υπαλλήλων, διαφόρων ειδικεύσεων και ειδικοτήτων, ήταν μόνο η αρχή.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέα «χτυπήματα» με την έκδοση διαδοχικών ανακοινώσεων – προκηρύξεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθούν άλλες δύο προκηρύξεις. Η μία θα αφορά -και πάλι- διοικητικά στελέχη και εξειδικευένους τεχνικούς, ενώ η άλλη μία μηχανοδηγούς.
Ειδικά για την ειδικότητα των μηχανοδηγών, δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα προσληφθούν με μία ή με δύο προκηρύξεις. Συνολικά, πάντως, θα επιλεγούν 60 μηχανοδηγοί.
Σημειώνεται ότι εφόσον η διοίκηση της εταιρείας κρίνει αναγκαίο να καλύψει τα κενά σε προσωπικό με πιο "επείγουσες" διαδικασίες, δεν αποκλείεται να εκδοθεί μία μόνο ενιαία προκήρυξη - κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαντάζει πιθανό.  
Οι νέες προσλήψεις εντάσσονται σε έναν γενικότερο σχεδιασμό της εταιρείας, δεδομένου ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει αναλάβει το management του άλλοτε κρατικού ΟΣΕ.
workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου