Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

«Όταν πετούσε λουλούδια, διασώστης μάζευε υπολείμματα των παιδιών μας» – Συγγενείς κατά Σακελλαροπούλου


 Την πικρία αλλά και την οργή τους εκφράζουν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών για τη στάση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου , η οποία δεν κάλεσε εκπροσώπους των οικογενειών στη γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε, παρότι σωστά προσκλήθηκαν πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, συγγενείς των θυμάτων από την πυρκαγιά στο Μάτι, από το δυστύχημα στη Λιβύη, φαίνεται ότι «ξεχάστηκαν» οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μόνο η οικογένεια της αγνοούμενης Εριέττας, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών, φαίνεται να προσκλήθηκε.

Καρυστιανού: Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες

Μετά την ανάρτηση κόλαφο της Προέδρου του Συλλόγου «Τέμπη 2023», Μαρίας Καρυστιανού, η οποία άφησε μάλιστα αιχμές για την δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, σημειώνοντας ότι «η αλαζονεία σας έχει τυφλώσει. Εμάς πάλι τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται», ο Παύλος Ασλανίδης που έχασε τον γιο του στην εθνική τραγωδία έκανε λόγο για «γιορτή της υποκρισίας και όχι της Δημοκρατίας». 

Ο Παύλος Ασλανίδης που ήταν εκ των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη και δεν προσκλήθηκαν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο σχολιάζοντας το γεγονός στο Kontra ανέφερε: «Δεν θα καλούσαν τους γονείς που έχουμε βγει μπροστά και κάνουμε αγώνα εδώ και 16 μήνες αλλά και να μας καλούσαν δεν θα πηγαίναμε».

«Όταν η Σακελλαροπούλου πετούσε λουλούδια, διασώστης μάζευε υπολείμματα των παιδιών μας»

Μάλιστα, ο ίδιος, αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα γεγονός που συνέβη κατά την επίσκεψη της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον τόπο της τραγωδίας.

«Βράζω από μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης και συνέχισε λέγοντας:

«Την κυρία Σακελλαροπούλου την χρησιμοποίησαν αμφιβάλω εάν το γνώριζε. Τη στιγμή που η κ. Σακελλαροπούλου πετούσε τα λουλούδια στο καμένο κουπέ, στο σημείο που τα πέταξε από κάτω υπήρχε ένα διασώστης που μάζευε με μια σπάτουλα τα υπολείμματα των παιδιών μας. Φανταστείτε για μας πόσο υποκριτικό ήταν όλο αυτό. Στο συγκεκριμένο παράθυρο ήταν ό,τι απέμεινε από τον γιο μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου