Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Περί "Αιχμών"

 Όπως και το 2018, το 2022 έτσι και το 2024 οι αιχμές και οι ανεξαρτητοποιήσεις απο παρατάξεις παρουσιάζονται απο κάποιους ως "σημαντικές εξελίξεις" αγνοώντας ότι και οι προηγούμενες είχαν (και θα έχουν και οι πρόσφατες) την ίδια τύχη. 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (Να μαθαίνουν οι νέοι να θυμούνται οι παλιοί)

  • Το 2018 η +ΣυνΕξέλιξη παρουσιαζόταν, ότι έχανε την πρωτοκαθεδρία στην ΠΕΠΕ καθώς είχε αυτονομηθεί ένα μέλος της αφήνοντας "αιχμές".  Στις εκλογές που έγιναν τον Απρίλη του 2018   η ΣυνΕξέλιξη κέρδισε όχι μόνο την εμπιστοσύνη των μηχανοδηγών αλλά και  την αυτοδυναμία στην ΠΕΠΕ με 7 έδρες - το 2015 είχε λάβει 5 έδρες. 
  •   το 2022 αποχώρησαν 2 εκλεγμένοι συνδικαλιστές της  Συνεξέλιξης, και κατέβηκαν μάλιστα ως  υποψήφιοι σε φιλοκυβερνητικό σχήμα, αφήνοντας και αυτοί ¨αιχμές" αλλά  τελικά στις εκλογές του Μάϊου 2022,  η ΣυνΕξέλιξη έλαβε...8 έδρες, αυξάνοντας και τις ψήφους που έλαβε! 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 

Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος και αν αφήνει "αιχμές"  αλλά  αν λέει αλήθεια, καθώς απευθύνεται σε μηχανοδηγούς που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Άλλωστε όπως αποδείχτηκε σε πρόσφατη  καταγγελία που μάλιστα υιοθετήθηκε άκριτα απο παρατάξεις στην λογική του κομματικού φανατισμού, ο καταγγελλόμενος ως "θύτης" εργασιακού bulling, προσκόμισε 3 ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ αναφορές συναδέλφων (που είχε ήδη κατονομάσει από την πρώτη στιγμή ως μάρτυρες) που ήταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ στο συμβάν και   επιβεβαίωσαν ότι κανένα τέτοιο περιστατικό bulling  δεν υπήρξε ποτέ. 

Αυτό που είναι υπαρκτό είναι η  κομματική έπαρσή ορισμένων, απο το 2019 μέχρι σήμερα και με τέτοιο φανατισμό τις τελευταίες ημέρες που είναι όχι μόνο διάχυτος αλλά τους κάνει να υποστηρίζουν μέχρι και την επιστροφή συνταξιούχων που περιύβρισαν νεκρούς μηχανοδηγούς. 

Υπάρχει όμως και η αλήθεια και η ώρα της πλησιάζει γιατί ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. 

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, έπαρση και αλαζονεία, παρά μόνο με δουλειά για όσους εκπροσωπούν οι συνδικαλιστές.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου