Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκη για ΠΕΠ,ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ήττα για Hellenic Train, Δελτίο Τύπου

 Δελτίο Τύπου των Σωματείων - ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

Αγαπητοί Επιβάτες-Συναδέλφισσες -Συνάδελφοι 


ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ!!!

               Η απόφαση της δικαιοσύνης, η οποία απέρριψε στο σύνολο της την αγωγή της Hellenic train, συνοψίζεται στον τίτλο του δελτίου μας!!!

“ΤΟ ΨΕΜΑ ΈΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΟΧΗ”

            Η αλήθεια έλαμψε σήμερα παρά τα παραμύθια της κατάθεσης του μάρτυρα της επιχείρησης, ο οποίος προσπάθησε να βάλει χρυσό περιτύλιγμα σε μια “σάπια” και με “γυάλινα πόδια” εταιρεία!

         Τα σωματεία μας (ΣΕΠ & ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ) μαζί με τους νομικούς μας παραστάτες, με μεθοδικότητα, χωρίς υπερβολές και χωρίς “επαναστατική γυμναστική” λέγοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΟΝΟ την ΑΛΗΘΕΙΑ, πείσαμε την δικαιοσύνη για το δίκαιο των αιτημάτων μας, επισφραγίζοντας το συνταγματικό μας δικαίωμα να ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ!

         Η Διοίκηση της Hellenic Train, έπειτα από αυτή την απόφαση κόλαφο, οφείλει-υποχρεούται να βάλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το χέρι βαθιά στην τσέπη και να εξασφαλίσει αφενός στους επιβάτες, ΑΣΦΑΛΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ και αφετέρου να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, να εξασφαλίσει ποιοτική και ασφαλή εργασία και φυσικά να δρομολογήσει σύγχρονο νέο Τροχαίο υλικό!

Εμείς είμαστε εδώ!

        Μετά το πέρας της Αυριανής 24ωρης ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ θα ζητήσουμε συνάντηση με την διοίκηση και σαφές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ-ΑΣΦΑΛΗ-ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΙΔΗΡΌΔΡΟΜΟ!

ΤΑ ΔΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ  


ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου