Eνδιαφέροντα - Κανονισμοί

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Να ΜΗΝ ξαναδούμε ΠΟΤΕ αυτές τις εικόνες

Η εικόνα δίπλα , ίσως είναι μια  απο τις πλέον χαρακτηριστικές των όσων τράβηξε το προσωπικό αλλά και οι επιβάτες τις τελευταίες μέρες απο τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο τροχαίο υλικό.
Εκτός αυτών , όμως υπήρξαν και τα γνωστά φαινόμενα της έλλειψης συντονισμού με τις Υπηρεσίες πολλές φορές να μπλέκονται , αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα των αρμοδιοτήτων και ποιος έχει τον τελικό λόγο , με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να χάνεται το τόπι. 
Η εικόνα και αυτές που ακολουθούν είναι
απο την μετεπιβίβαση επιβατών ( μας τις έστειλε επιβάτης) στην ανοιχτή γραμμή κυριολεκτικά στο μπαλάστρο, μετά απο ακινησία σε IC  τις τελευταίες μέρες.


Και Σταθμός Λαρίσης - Μετεπιβίβαση στην 1η γραμμή  . Το απόλυτο χάος με το Προσωπικό να προσπαθεί να κάνει τα ακατόρθωτα. Πολλές φορές κλήθηκε η Αστυνομία αφού τα πνεύματα είχαν ξεφύγει κυριολεκτικά.
Εικόνα που δεν τιμά κανένα και αποδεικνύει ότι το success story δεν είναι και τόσο αληθινό.



1 σχόλιο:

  1. Πολυ φοβαμαι οτι θα γινουν καθημερινοτητα και πολυ φοβαμαι περισσοτερο για καποιο μπαμ που θα γινει ταφοπλακα του σιδηροδρομου στην Ελλαδα....ειθε να βγω ψευτης αλλα η ιστορια επαναλαμβανεται

    Δ.Π.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή