Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Διακοπή της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Δομοκού - Θεσσαλονίκης ;

Αν συμβεί -όπως όλα δείχνουν- η διακοπή , θα πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τα δρομολόγια του άξονα , αλλά και για τον Προαστιακό της Βόρειας Ελλάδας.
Σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού και την κατάσταση του τροχαίου υλικού , φοβόμαστε για την επαλήθευση σεναρίων που μιλάγαν για νέες καταργήσεις δρομολογίων. ( κ για να εξυπηρετηθούν τα εμπορικά ).
Δημοσιεύουμε την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για παροχή συναίνεσης για την διακοπή της ηλεκτροκίνησης μεταξύ Δομοκού - Θεσσαλονίκης λόγω
έργων για την κατασκευή των γεφυρών άνω διάβασης του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή του Ευαγγελισμού και Ραψάνης. 

Για το θέμα θα υπογραφεί Σύμβαση μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του Ελληνικού Δημοσίου και του ανάδοχου του έργου για τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ο κ. Ζηλιασκόπουλος (σημειώνουμε ότι ξαναανέλαβε και τα χρέη Προέδρου του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ) εξουσιοδοτείται απο το ΔΣ για όποιες περαιτέρω ενέργειες χρειάζονται .

2 σχόλια:

  1. Θα γίνει σίγουρα αυτό?? και αν συμβεί για πόσο καιρό θα είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να διακοπεί η ηλεκτροκίνηση και να βρουν οι επιτηδείοι την ευκαιρία να κάνουν δολιοφθορές στα καλώδια και στον χαλκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή