Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πιστοποίηση εκπαιδευτών για την έλξη

Το στέκι της έλξης , δημοσιεύει για την έγκαιρη ενημέρωση των μηχανοδηγών (κ για να μην επαναληφθούν τα θλιβερά συμβάντα του πρόσφατου παρελθόντος με τους εξεταστές) την εγκύκλιο της ΔΙΚΑΜ με τίτλο " Πιστοποίηση Εκπαιδευτών " απο τον ΕΟΠΠΕΠ.
Αναλυτικότερα > 
Σας κοινοποιούμε το παραπάνω σχετικό έγγραφο της ΟΣΕ/ΔΟΔΑΔ, που αφορά την διαδικασία πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ των εκπαιδευτών που θα χρησιμοποιούνται μετά την
30-9-2014 σε Εκπαιδευτικά Προγράμματα που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ/ΛΑΕΚ 0.45% και αφορούν το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των άλλων Σιδηροδρομικών Εταιρειών, για γνώση σας και πιστή εφαρμογή. 

Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο σχετικό, μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα, στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δεν θα διαθέτουν την προβλεπόμενη πιστοποίηση. 

Οι ενδιαφερόμενοι, για να λάβουν την πιστοποίηση αυτή, πρέπει να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες που δίνονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ www.eoppep.gr. και που αναφέρονται επιγραμματικά παρακάτω:

1. Επιλογή της ιστοσελίδας του ΕΟΠΠΕΠ  www.eoppep.gr.
2. Επιλογή του συνδέσμου “Ιδιωτικοί φορείς εκπαίδευσης και κατάρτισης και εκπαιδευτικό πλαίσιο”.
3. Επιλογή του συνδέσμου “Εκπαιδευές ενηλίκων”.
4. Επιλογή του συνδέσμου “Πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων”.
5. Επιλογή του συνδέσμου “Αίτηση πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας”. 
6. Επιλογή του συνδέσμου “Έκδοση παραβόλου 120 € από Εθνική Τράπεζα υπερ του ΕΟΠΠΕΠ”. Εκτύπωση του σχετικού εντύπου παραβόλου και πληρωμή του σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Το “ΙΒΑΝ” του ΕΟΠΠΕΠ είναι:
GR 71 0110 1250 0000 1255 4002 878.
7. Εκτύπωση της προαναφερόμενης Αίτησης από την ιστοσελίδα, συμπλήρωση και αποστολή της στον ΕΟΠΠΕΠ ταχυδρομικώς. Με τον ίδιο φάκελο πρέπει να αποσταλούν και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, καθώς και η απόδειξη πληρωμής του προαναφερόμενου παραβόλου.

 Η ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλεί ο φάκελος είναι η ακόλουθη: 
Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Εθνικής Αντίστασης 41
Τ.Κ. 142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 

Αντίγραφο της σχετική αίτησης προς τον ΕΟΠΠΕΠ, να αποσταλεί και στη ΔΙΚΑΜ/ΚΥΚΝΕΕΕ.
Του παρόντος, με μέριμνα των Προϊσταμένων των Γραφείων Έλξης της ΔΙΚΑΜ, να λάβει γνώση όλο το Προσωπικό Έλξης επί υπογραφή.


Το στέκι της Έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου