Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση από +ΣυνΕξελιξη

Περί αεροδρομίου , ικανοτήτων και ευθυνών :

Για άλλη μια φορά βλέπουμε εκείνους που δήθεν κοπτονται  για τα συμφέροντα

των μηχανοδηγων , να ασκούν κριτική στην παράταξη μας,  για τη μη οριστική επίλυση του θέματος της αίθουσας του αεροδρομίου.  Πράγματι η αίθουσα  της προηγούμενες ημέρες παραδόθηκε ξανά στους Μηχανοδηγούς.  Όταν όμως  προχωρήσαμε σε επίσημη ενημέρωση μας προς τους συναδέλφους,  κάποιο..αόρατο χέρι, με ταχύτητα  αντανακλαστικα και ακόμα πιο γρήγορη...ενημέρωση, πήγε και ξανά κλείδωσε την πόρτα. Το γεγονός αυτό από μόνο του θα έπρεπε να προβληματίζει όλους. Το σωματείο μας , τις παρατάξεις,  την εταιρία και κάθε μηχανοδηγο:


Ποιοι είναι αλήθεια τελικά εκείνοι που έχουν τόση εξουσία ώστε να ανοιγοκλεινουν χώρους που δεν τους ανήκουν και να παρακάμπτουν  με το "έτσι θέλω" συμφωνίες που πραγματοποιήθηκαν και ανακοινωθηκαν;

 Ποιοι αλήθεια με το που λαμβάνουν ενημέρωση από την ΠΕΠΕ σε δευτερόλεπτα ενημερώνουν τους "αόρατους " υπαλλήλους του ΟΣΕ προκειμένου εκείνοι να προχωρήσουν σε μια τέτοια απαράδεκτη ενέργεια; 

 Μάλιστα ακούσαμε συναδέλφους,  μετά την ενημέρωση του Σωματειου μας,  ως άλλα μαντεία τον Δελφών να "προβλέπουν" ότι η πόρτα θα ξανά κλειδωθεί . Αν οι "συνάδελφοι " αυτοί,  δεν έχουν μαντικές ικανότητες,  τότε έχουν άμεση εμπλοκή στο περιστατικό και δρουν ως δούρειοι ίπποι κατά των συμφερόντων  των μηχανοδηγων. 

Στο σημείο αυτό καλό είναι να αναρωτηθούν άπαντες: Ποιον τελικά  βολεύει αυτή η υφιστάμενη  κατάσταση; 

 Βολεύει την πλειοψηφία της ΠΕΠΕ  που εδώ και μέρες προσπαθεί να την επιλύσει;

 Βολεύει τους μηχανοδηγούς  που αντιμετωπίζουν ένα επιπλέον πρόβλημα στην καθημερινότητα τους ; 

Βολεύει την εταιρία η οποία οφείλει  πλέον  να λύσει αποφασιστικά  οριστικά και αμετάκλητα το ζήτημα ΑΜΕΣΑ ;

  Η μήπως βολεύει αυτούς που βρήκαν άλλο ένα πεδίο φθηνης αντιπολίτευσης ; Εκείνους που στις 5 ανακοινώσεις που έχουν βγάλει μέχρι τώρα για το θέμα δεν έχουν τολμήσει να πουν μια λέξη για την απαράδεκτη και συμπλεγματικη  στάση όσων παίρνουν αυτές τις ποταπες  αποφάσεις στον ΟΣΕ ; 

Το θέμα με την αίθουσα στο αεροδρόμιο είναι δεδομένο ότι θα λυθεί. Και  όσοι, υπογείως εργάζονται προς την αντίθετη κατεύθυνση είναι σίγουρο ότι και θα αποκαλυφθούν και θα το βρουν μπροστά τους . 

Μετά και την τελευταία αυτή απαράδεκτη ενέργεια,  επαναλαμβανουμε ότι η HT  οφείλει να εξασφαλίσει με αποφασιστικό και οριστικό  τρόπο το προσωπικό της Έλξης,  ΑΜΕΣΑ. 

Σύντομα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την οριστική επίλυση του ζητήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου