Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Πως η ανάγκη γίνεται Ιστορία....

Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος καλιτέχνης , αλλά και ένας τακτικός επιβάτης του τρένου.Σαν νεώτεροι έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες με τον πάντα χαμογελαστό επιβάτη Δημ. Μητροπάνο.
Καλό ταξίδι ...

1 σχόλιο:

  1. Κάποτε συζητούσα μ’ ένα φίλο που γνωρίζει από τραγούδι για το φαινόμενο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ, πως καταφέρνει να κερδίζει ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μας όταν ακούμε τα τραγούδια του.
    Και η απάντηση ήταν:ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΠΑΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.
    Πιστεύω ότι είχε απόλυτο δίκιο.
    Αδέρφια να σας ευχηθώ.
    "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ".

    "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ".
    Σας χαρίζω ένα απ’ τα πιο καλύτερα με αγάπη.

    http://www.youtube.com/watch?v=ANjRDg86DVE

    Γλαύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή