Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την έλξη

Το στέκι της έλξης δημοσιεύει για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση όλων  των μηχανοδηγών την πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το οργανόγραμμα στην έλξη , όπως στάλθηκε στο επίσημο προσχέδιο .
( Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση )

Το 2ο κομμάτι (εικόνα παρακάτω)αφορά την Δ/νση Τροχαίου υλικού για την οποία δημοσιεύουμε την απεικόνιση παρακάτω>





Το νέο οργανόγραμμα ,
Προβλέπει όπως είχαμε γράψει  θέσεις μηχανοστασιαρχών στο Κιάτο και στην Αλεξανδρούπολη και αφήνει χωρίς θέσεις ευθύνης Βόλο , Πάτρα , Δράμα !
Φυσικά βλέπει κάποιος και ότι σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση στην Πάτρα παραμένουν 10 μηχανοδηγοί, στον Βόλο 6 , στην Δράμα 3 και στην Αλεξανδρούπολη 13 ενώ ξεκάθαρη πλέον είναι και   η έλλειψη προσωπικού αφού υπάρχουν  485 οργανικές θέσεις ενώ άλλες 20 θέσεις από την έλξη προβλέπονται στην Δ/νση Τροχαίου Υλικού.
Σύνολο 505 θέσεις την ώρα που δεν είμαστε πάνω από 440 μηχανοδηγοί.
Φυσικά και η πρόθεση για προσλήψεις είναι ξεκάθαρη (μετά το 2012) αφού στην Θεσσαλονίκη προβλέπονται 31 θέσεις Μηχανοδηγών Α'(βοηθός ) και άλλες 44 στην Αθήνα.
Αξιοσημείωτο είναι  ότι ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης και Υπηρεσίας θα πρέπει να προέρχονται μόνο από τον κλάδο των μηχανικών.....

Παρακάτω και η απεικόνιση της Δ/νσης Τροχαίο Υλικού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου