Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Προσθήκη προσωπικού κίνησης στην τροπολογία για επιστροφή - αποσπάσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ύστερα από έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν την τελευταία στιγμή και "διάβημα" συνδικαλιστών στη Βουλή, τελικά η τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο (το οποίο ψηφίστηκε χθες) διορθώθηκε και περιλαμβάνει και το προσωπικό αμαξοστοιχιών. Η τροπολογία όπως
είχε κατατεθεί αφορούσε μόνο μηχανοδηγούς οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να συμπλήρωναν τον αριθμό τριάντα. Τώρα δίνεται η δυνατότητα, ο αριθμός να συμπληρωθεί και με προσωπικό αμαξοστοιχιών από τους μεταταγμένους συναδέλφους.
Πηγή το blog της ΠΟΣ


Δικό μας σχόλιο 

Δυστυχώς για αυτους που το επιδίωκαν  δεν  πέρασε το γινάτι τους , αφού θέλανε να μειώσουν τον αριθμό όσων επιστρέψουν στο ελάχιστο δυνατό. 
Ειναι τα ίδια πρόσωπα που δεν εχουν μπει να κάνουν αυτοκριτική για το έγκλημα των μετατάξεων του Νομού 3891 , ενώ επιδιώκουν κ την ιδιωτικοποίηση του ελέγχου εισιτηρίων .....

3 σχόλια:

  1. Γεια σας συναδελφοι.
    Για εμας που καναμε αιτηση να ερθουμε στον κλαδο Ελξης υπαρχει καποια ενημερωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μιλάμε για όσους αναμένουν απο τις εσωτερικές μετατάξεις, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν αίτηση για να ενταχθούν στον κλάδο έλξης θα συμπληρώσουν όσους συμπλήρωσαν ήδη αίτηση εσωτερικής μετάταξης για να ξεκινήσει η μαθητεία.
      Οι μεταταχθέντες μηχανοδηγοί που επιθυμούν να επιστρέψουν ,αφού περάσουν μια μινι μαθητεία θα ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή.

      Για οτιδήποτε νεώτερο θα ενημερώσουμε άμεσα.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ συναδελφε. Ναι για εσωτερικες μεταταξεις μιλαω.Χαιρετω.

      Διαγραφή