Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Δράμα,Σκύδρα, Βέροια, Λαμία,Άγιοι Θεοδώροι...Συνεχίζεται η ιδιωτικοποίηση δραστηριοτήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η ιδιωτικοποίηση δραστηριοτήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αναφερόμαστε φυσικά στην παραχώρηση σε ιδιώτες των σημείων πώλησης εισιτηρίων. Παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ χρεών προς την εταιρεία, η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ποτέ δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το θέμα.
Όχι ότι δεν έχει έννομο συμφέρον,έχει και παραέχει λέμε εμείς.Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ ότι με την εφαρμογή αυτής της πολιτικής χάθηκαν εκατοντάδες θέσεις εργασίας.Απλά η Ομοσπονδία ασχολείται με
άλλα ποιο σοβαρά θέματα....

Και ΟΧΙ αυτά δεν ειναι τα απανωτά συμβάντα των τελευταίων μηνών που αποδεικνύουν την διάλυση κ τα αποτελεσματα της ασκούμενης πολιτικής στον σιδηρόδρομο τα τελευταία χρόνια.

Εμείς καλούμε την ΠΟΣ επιτέλους να ασχοληθεί ΣΟΒΑΡΑ με το θεμα που ειναι φλέγον καθώς τα παιχνιδακια για την παραχώρηση του σταθμού Λαρισης δεν εχουν σταματήσει .

Το στέκι της Έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου