Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Πανικόβλητοι, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί

  Εμφανώς έξω από τα νερά του και σε κατάσταση πανικού  μετά το video των μηχανοδηγών ο Υφυπουργός Μεταφορών Οικονόμου έπαιξε χτες το τελευταίο χαρτί της Κυβέρνησης για τον σιδηρόδρομο που δεν είναι άλλο από τον εκβιασμό για τον κλείσιμο του μέσου για να ολοκληρωθούν τα έργα. 

Με λίγα λόγια η Κυβέρνηση - δια του πλέον επίσημου τρόπου- παραδέχτηκε  ότι δυσκολεύεται να τρέξει παράλληλα έργα και λειτουργία του μέσου και παίζοντας το χαρτί ενός ιδιότυπου εκβιασμού καλεί τους εργαζόμενους να μην μιλάνε. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σιωπητήριο προσπάθησαν να επιβάλλουν και άλλοι στον σιδηρόδρομο. 

Αλλά είναι και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι όπου έκλεισε ο σιδηρόδρομος (Πελοπόννησος - Θράκη) ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕ. 

Αντί λοιπόν ο Υφυπουργός να προκαλεί τους σιδηροδρομικούς και να εκβιάζει έμμεσα, καλό θα ήταν να ενημερώσει την Ελληνική Κοινωνία γιατί δεν τρέχουν τρένα στην Θράκη εδώ και 18 μήνες. 

Εκεί ΔΕΝ υπήρχε Daniel .... ούτε έργα γίνονται κύριοι της Κυβέρνησης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου