Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΕΣΣΤΥ , τρέχουν για προμήθειες ανταλλακτικών

Αγώνα μέρα με την μέρα δίνουν οι συνάδελφοι στα εργοστάσια και στην συντήρηση , αφού το καλοκαίρι έρχεται και  τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.
Συνεχείς διαγωνισμοί στην Διαύγεια απο την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ τις τελευταίες μέρες , για την προμήθεια
βαλβολίνης , προμήθεια παρμπριζ για τα MAN2000 , προμήθεια αμορτισέρ για τα Desiro , προμήθεια μπαταριών , προμήθεια σταθερών πτερωτών υπερτροφοδωτών για τις AD-TRANZ και τα IC , ανταλλακτικά για κινητήρες.
Όλα αυτά μέσα στις τελευταίες μέρες επιβεβαιώνοντας την δραματική κατάσταση σε πολλούς τομείς , στην οποία το στέκι έχει αναφερθεί πολλές φορές.

Εμείς ελπίζουμε επιτέλους οι Διοικήσεις και η πολιτική ηγεσία να βοηθήσουν τους σιδηροδρομικούς και να μην βάζουν συνεχώς εμπόδια στην συντήρηση του τροχαίου υλικού.

Περιμένουμε και το πλέον βασικό , την προκήρυξη θέσεων εργασίας για να καλυφθούν τα μεγάλα κενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου