Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Π.Ε.Σ.ΟΣΕ : Προσλήψεις άμεσα !

 Συνάδελφοι

Στον Ο.Σ.Ε ,την μοναδική  ΔΕΚΟ που δεν έγιναν προσλήψεις τα τελευταία χρόνια ,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ,λόγω συνταξιοδότησης και μη αναπλήρωσης των οργανικών θέσεων των σταθμαρχών καθημερνά να κλείνουν σταθμοί σε όλη την επικράτεια.
 Σήμερα με απόφαση της Δ.Κ κλείνει ο σταθμός της Κορίνθου και δυστυχώς  δεν θα είναι η τελευταία πράξη του εγκλήματος που τελείται,αφού με μαθηματική ακρίβεια το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλοι...
 Την κακή εικόνα της εγκατάλειψης της απαξίωσης και της αδιαφορίας συμπληρώνουν  οι πρακτικές στελεχών της Δ.Κ οι οποίες τις περισσότερες φορές κινούνται εκτός του πλαισίου της νομιμότητας.
 Κύριοι της διοίκησης με την μη αναπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων Σταθμαρχών  οδηγείτε τον σιδηρόδρομο στο κλείσιμό του.
 Η ευθύνη που έχετε είναι τεράστια και βαραίνει αποκλειστικά εσάς.
   ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΜΕΣΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ              ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΥΡΑΣ                ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου