Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Α.Μαρτάκης : Στο ίδιο έργο θεατές

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Αντώνη Μαρτάκη για τις εκλογές στον Πολιτιστικό « Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ που μάλλον δεν τους αγγίζει είναι λίγη»

   Υποψήφιου με το

δήθεν Ενιαίο Ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ

Στο ίδιο έργο θεατές.

Συν/σες-Συν/φοι θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας και μόνον εσάς.

Δεν έφτανε όμως η δική σας και μόνο ψήφος , για την εκλογή μου στο ΠΜΚ , αυτό το καθόριζαν οι παρατάξεις της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ με την γραμμή που είχαν δώσει για να μπορούν να ελέγξουν αυτό το έρμο ΠΜΚ που από 812 εγγεγραμμένους εψήφισαν μόνο 342.

Όταν αποφάσισα να κατέβω και εγώ σε αυτό το ενιαίο ψηφοδέλτιο ( μέγα λάθος μου) πίστεψα ότι θα συμμετέχει και η παράταξη της ενότητας που την τελευταία στιγμή αποφάσισε οτι δεν θα συμμετέχει και πως θα μπορούσαμε κάτι να αλλάξουμε.

Για μία ακόμα φορά έκανα λάθος. Σε αυτό το ΠΜΚ τίποτα δεν θα αλλάξει όσο αυτές οι δύο παρατάξεις θα κάνουν καταμέτριση δυνάμεων τους στη πλάτη του ΠΜΚ. και να το έχουν φτάσει σε σημείο διάλυσής του.

Λυπάμαι πραγματικά γιατί μετά από σειρά ετών που εκλέγομαι στο ΠΜΚ σύντομα αυτό δεν θα έχει λόγω ύπαρξης και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή των συν/φων.

Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ που μάλλον δεν τους αγγίζει είναι λίγη.

Τέλος αν νομίζουν μερικοί ότι τελειώσαμε εδώ σύντομα θα διαπιστώσουν το αντίθετο.

Λίγη υπομονή ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου