Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τέλος η προσωπική διαφορά ????

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ε. Βενιζέλου πριν από λίγη ώρα , παρελθόν θα αποτελέσει το σχέδιο  της προσωπικής διαφοράς  ενώ  θα καταργηθούν όλα ανεξαιρέτως τα επιδόματα στο Δημόσιο ....( εκτός απο τα ήδη γνωστά , επικίνδυνο- ανθυγιεινό και οικογενειακά )ενώ οι θέσεις ευθύνης θα συνοδεύονται με επιδόματα παραγωγικότητας .
Στον χώρο μας , οι παχιές μύγες του Αυγούστου αλλά και η γενικότερη αδράνεια λόγω θερινής ραστώνης (...) , έχουν παγώσει την διαδικασία για την συγκρότηση επιτροπών( από την ΠΟΣ και τις Διοικήσεις )  για το ποιοι θα πέρνουν το επικίνδυνο κ ανθυγιεινό .
Προηγούνταν οι εκλογικές διαδικασίες φαίνεται .
Ελπίζουμε η ΠΕΠΕ να δραστηριοποιηθεί πλέον άμεσα , εν ανάγκη και με αυτόνομη πρωτοβουλία της προς την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να κλείσει το θέμα αυτό ΑΜΕΣΑ .

2 σχόλια:

  1. Ενιαίο μισθολόγιο για όλο τον κόσμο αδέρφια!!! Δημόσιο και ΔΕΚΟ. Ομορφα ωραία και...σοσιαλιστικά. Χωρίς επιδόματα. Και σεις μιλάτε για επικίνδυνο και ανθυγιεινό!!! Καλορίζικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα μας ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !Να αφήσουμε τα ψωροεπιδωματα... , τα ψιλακια και οι καρέκλες !ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚΕ κλπ . Αυτό μετράει !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή