Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτροπή για το επικίνδυνο και ανθυγιεινό ( ......)

Σύμφωνα με πληροφορίες ,  η ΠΟΣ όρισε  εκπροσώπους που θα συζητήσουν με την Διοίκηση  τις ειδικότητες που θα λαμβάνουν το επικίνδυνο κ ανθυγιεινό  .Βέβαια και πάλι οι εκπρόσωποι εκλέχθηκαν δια παραταξιακά ( ένας από κάθε παράταξη ) και φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ εργαζόμενος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ....
ΚΑΝΕΝΑΣ εργαζόμενος απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ , φαίνεται πως 950 συνάδελφοι δεν έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης σε τέτοιες επιτροπές .Και βέβαια σιγά μην βάζαν μηχανοδηγό ή κανένα επιστήμονα από την Υγιεινή και Ασφάλεια  .Εμείς  < δεν κάνουμε > εδώ  και χρόνια ,  οι δε επιστήμονες της Υγιεινής και Ασφάλειας , είναι για άλλες  δουλειές .
Για  το ζήτημα αυτό θα μας εκπροσωπήσουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  οι

Παρασκευόπουλος Παναγιώτης ( ΠΑΣΚ , Αν . Γεν .Γραμματέας ΠΟΣ , Τεχνίτης ) , Πουρλιάκας Παρασκευάς ( ΔΑΚΕ , Γεν. Γραμματέας ΠΟΣ , Τεχνίτης ) , Παπαιωάννου Θανάσης  ( ΔΕΣΚ , Τεχνίτης) Μιχαλόπουλος Γεώργιος ( ΣΕΚ , Τεχνίτης ).
Φυσικά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα πρόσωπα , τα οποία θεωρούμε και  άξια και ικανά .
Πρόβλημα έχουμε με την νοοτροπία του συνδικάτου  .Που όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν .
Αλήθεια η ΠΕΠΕ τι έχει να πει επ αυτού ?


2 σχόλια:

  1. Καταλαβαίνω την ανάγκη να γίνουν κάποιοι χρήσιμοι γιατί δεν το αισθάνονται !Αυτό καταδεικνύει βεβαία και δικαιώνει όλους αυτούς που μιλούν για αποχώρηση από την ΠΟΣ ,για υπονόμευση του κλάδου των μηχανοδηγών αλλά και των εργαζόμενων της Τραινοσε !Προσβάλλει το εργατικό δυναμικό της εταιρείας μας και υπογραμμίζει τις πάλε ποτέ μεθόδους που τελικά δεν αλλάζουν .Η ομοσπονδία απαξιώνει τον εαυτό της αφού ούτε για τα προσχήματα δεν κράτα την αρχη της αντιπροσωπευτικότητας!Τελικά ξέρουν όλοι τι δουλειά κάνει ο καθένας μας εκτός από μας τους ίδιους και τους επιστήμονες της υγιεινής και ασφάλειας !Όμως φέρουν και ευθύνη και οι αντιπρόσωποι του κλάδου μας στην ΠΟΣ ,τι κάναν??????Οφείλουν μια απάντηση ,οφείλουν να πάρουν θέση ,ενιαία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή