Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ο Αντώνης Μαρτάκη για την στάση των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ στην συγκρότηση Προεδρείου του ΠΜΚ Σιδηροδρομικών Αττικής

Τι και αν ο συνάδελφος Αντώνης Μαρτάκης,έλαβε 60 ψήφους ως ανεξάρτητος μεμονωμένος υποψήφιος, ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ πλειοψηφικά (8/7) -σύμφωνα με όσα καταγγέλλει- απέρριψαν την συμμετοχή του στο Προεδρείο του Πολιτιστικού! Απίστευτα πραγματικά όλα αυτά, σε ένα
Πολιτιστικό Κέντρο,έν έτη 2017! 
Η ανακοίνωση του συναδέλφου Αντώνη Μαρτάκη >  
Συν/σες- Συν/φοι
Σήμερα 9/6/17 και στην πρώτη συνεδρίαση για την ανάδειξη οργάνων στο ΠΜΚ έγιναν 2 μεγάλα πραξικοπήματα και οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας.
Οι παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ που μιλούσαν για ενότητα και δήθεν ενιαίο ψηφοδέλτιο σήμερα αποκαλύφτηκαν έμειναν στα λόγια και στις υποσχέσεις.
Πραξικόπημα 1ον
Καταψήφισαν με ψήφους της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ την συμμετοχή μου στο προεδρείο με ψήφους 8 κατά και 7 υπέρ ,καταψήφισαν αυτοί που μιλούσαν για αναλογικό και αντιπροσωπευτικό προεδρείο. 
Πραξικόπημα 2ον και κυριότερο.
Κατά την διαδικασία που ακολούθησε έχοντας κάθε δικαίωμα αποχώρησε η παράταξη της ΔΕΣΚ και μαζί της αποχώρησα και εγώ απο το συμβούλιο με την εντύπωση ότι η διαδικασία θα έπρεπε να σταματήσει εκεί αλλά αυτοί συνέχισαν την διαδικασία κατά παράβαση του καταστατικού μας (άρθρο 11 παρ,5 ) που ορίζει ρητά οτι πρέπει να παρευρίσκονται 13 μέλη παρόντα.
Προχώρησαν όμως με την συναίνεση της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας ( που πιστεύω ότι εξαπατήθηκαν οι συν/φοι της παράταξης αυτής) με τα γνωστά κόλπα των γνωστών μέσα στο συμβούλιο.
Όταν αποχώρησα πίστευα ότι η διαδικασία θα σταματούσε εκεί αλλά δυστυχώς γι αυτούς την συνέχισαν χωρίς καν να έχω δικαίωμα ψήφου τουλάχιστον, γεγονός που δεν έχει γίνει ποτέ στην πολύχρονη παρουσία μου στο ΠΜΚ.
Γιατί κύριοι της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ τέτοια βιασύνη να τελειώσετε σήμερα?
Τι θα άλλαζε αν το συμβούλιο γινόταν σε 2 μέρες όπως προβλέπει το καταστατικό που το έχετε κάνει
κουρελόχαρτο?
Απολύτως τίποτα δεν θα άλλαζε.  
Ικανοποιησατε την αλαζονεία σας για ακόμα μια φορά .Το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, 8-7.
Τους καλώ να τηρήσουν το καταστατικό και να γίνει η διαδικασία που προβλέπεται. 
Αν δεν το κάνουν τους αφήνω στη κρίση σας και να τους θυμίσω οτι η κρίση σας είναι αυστηρή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Αν αναλογιστειτε τι σημαινουν τα αρχικα ΠΜΚ, θα επαναλαβετε τη διαδικασια ωστε να γινει σεβαστη η ψηφοφορια των συναδελφων και να υπαρξει αναλογικη εκπροσωπηση μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή