Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Νέο ΔΣ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Στο "τιμόνι" ο καθηγητής κ. Φ. Τσαλίδης

Εκτός απο την υπογραφή της νέας διετούς ΣΣΕ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ μια ακόμα είδηση που βγήκε απο την χτεσινή συνάντηση ήταν ότι ανανεώθηκε
το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας,  με τον κ. Τσαλίδη να παραμένει στο τιμόνι για τα επόμενα  χρόνια.
 Όπως τόνισε ο κ. Τσαλίδης στους εργαζόμενους, όλο αυτό το διάστημα ήταν σε γνώση του τα σενάρια που διακινούνταν στους χώρους εργασίας, απο γνωστούς σε εμάς  κύκλους, σενάρια που ήθελαν αλλαγές στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 Ιδιαίτερα στα μηχανεργοστάσια ορισμένοι συνδικαλιστές είχαν καταντήσει γραφικοί διακινώντας "εμπιστευτικές πληροφορίες" που είχαν και αναφέροντας σε θρυλούμενες εξελίξεις γύρω από το τοπίο στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Η εξέλιξη αυτή, δικαιώνει το στέκι της έλξης, που επανειλημμένως τόνιζε στους εργαζόμενους (ιδιαίτερα σε όσους εργάζονται στην τεχνική βάση) ότι όσα διακινούνται αφορούν ευσεβείς πόθους συγκεκριμένων παραγοντίσκων -της κακιάς ώρας-.
Οι εργαζόμενοι οφείλουν να αντιληφθούν, ότι όσοι διακινούσαν σενάρια που καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα τους (των εργαζομένων),  το έκαναν γιατί επιδίωκαν προσωπικά οφέλη και για να τους αποπροσανατολίσουν απο τα πραγματικά προβλήματα.  

Απο την χτεσινή ημέρα προέκυψαν και άλλες ειδήσεις στις οποίες θα αναφερθούμε το επόμενο διάστημα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου