Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Ένας καλός συνάδελφος συνταξιοδοτείται

Ένας καλός συνάδελφος συνταξιοδείται μετά απο πολλά χρόνια παρουσίας και προσφοράς  στον κλάδο μας -στο μηχανοστάσιο Θεσσαλονίκης-  και το στέκι μεταφέρει το μήνυμα του. Ο συνάδελφος Ηλίας Κωνσταντινίδης αναφέρει  : 

 Μετά από 40 χρόνια (37 στον κλάδο της Έλξης) ήρθε η ώρα να μπω κι εγώ στην μόρτα. Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους καλά και ασφαλή ταξίδια. Και σε όλους τους σιδηρομικούς καλή συνέχεια στο έργο τους. Μακάρι να δούμε τον σιδηρόδρομο όπως τον ονειρευτήκαμε και όπως του αξίζει! Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.                                        Με πολλή αγάπη                                     Κωνσταντινίδης Ηλίας Μηχανοδηγός ΜΘ


Ευχόμαστε στον φίλο Ηλία ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του και θα είναι χαρά για όλους  εμάς να τον συναντάμε στα τρένα!

1 σχόλιο:

  1. Κύριοι επειδή ακούγονται πολλά υπάρχουμε κι εμείς που είχαμε δουλειά και τώρα δεν έχουμε τίποτα, δεν είναι υπερβολή οτι πολλοί πεινάνε αυτή τη στιγμή, και μας ικανοποιεί πλήρως και το πλαφόν των 100 ευρώ και τα πάντα. Όλοι μάζι είμαστε 100 περίπου (ούτε 40 ούτε 70) άνθρωποι που θέλουμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς με ένα σταθερό εισόδημα δουλεύοντας και να προσφέρουμε έργο. Για εμάς θα κάνετε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή