Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ανοίγει και πάλι ο Σταθμός Λαρίσης

 
Σε λειτουργία τίθεται ξανά ο Σταθμός Λαρίσης του Πειραιά που βρίσκεται απέναντι από το Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίο. Είχε παραχωρηθεί από τον ΟΣΕ στο Δήμο Πειραιά το 2010. Το εμβληματικό κτήριο του Σταθμού Λαρίσης στον Πειραιά «ξαναπαίρνει» ζωή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ειδοποίησε τον Δήμο Πειραιά ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ξαναπάρει το κτήριο, καθώς προτίθεται να επαναλειτουργήσει τη γραμμή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι το σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα. Ο σταθμός θα αναπαλαιωθεί, θα εκσυγχρονιστεί και θα λειτουργήσει στα σημερινά πρότυπα των μεγάλων σταθμών της Ευρώπης

Σύμφωνα με την προοπτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο σταθμός θα αναπαλαιωθεί, θα εκσυγχρονιστεί και θα λειτουργήσει στα σημερινά πρότυπα των μεγάλων σταθμών της Ευρώπης.

Οι ιθύνοντες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πιστεύουν ότι με την κίνηση που θα δημιουργηθεί στο λιμάνι από τα έργα επέκτασης και αναδιοργάνωσης της προβλήτας θα υπάρχει ενδιαφέρον για τη λειτουργία μιας σιδηροδρομικής γραμμής που θα τους συνδέει με τη Βόρεια Ελλάδα και την Ευρώπη

https://piraeuspress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου