Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Π.Ε.Π.Ε. Σημαντική απόφαση για τον συνάδελφο μας. Να μην ξαναζήσουμε άλλο Άδενδρο

Ανακοίνωση της Π.Ε.Π.Ε. για την χτεσινή απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Η αθωωτική απόφαση για τον β μηχανοδηγό του συμβάντος στο Άδενδρο, είναι μια  σημαντική απόφαση για τον συνάδελφο μας. Το Σωματείο μας εκπροσωπήθηκε στην σημερινή δίκη από τον Πρόεδρο Γενιδούνια Κώστα, που κατέθεσε για το συμβάν , ενώ παραστάθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ποργιάζης Σάκης, οι πρώην Γενικοί Γραμματείς Μωραΐτης Πέτρος και Συρόπουλος Σπύρος , οι διατελέσαντες μέλη του ΣτΑ Καραμαγκελας Γρηγόρης και Αγγελόπουλος Νίκος, και ο Ναθαναηλίδης Θοδωρής, πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ. 
Να μην ξαναζήσουμε άλλο Άδενδρο κ τέτοιο δυστύχημα ξανά στον σιδηρόδρομο. 
Δεν ξεχνάμε τις οικογένειες των θυμάτων & τους τραυματίες του δυστυχήματος. 

Ο αγώνας μας για την ασφάλεια κυκλοφορίας και την λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας θα συνεχιστεί ακόμα πιο εντατικά καθώς είναι στην κορυφή των διεκδικήσεων μας, ανέφερε στα social media το Σωματείο των Μηχανοδηγών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου