Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Τέμπη: Απίστευτο – Κρίσιμοι μάρτυρες βγαίνουν στα κανάλια με εντολή της διοίκησης του ΟΣΕ

Απίστευτο γεγονός αποτελεί πως όσοι γνωρίζουν για το δυστύχημα στα Τέμπη μιλούν στα μέσα ενημέρωσης με εντολή της διοίκησης. Μπροστά σε μια απίστευτη ομολογία βρέθηκε
το Documento στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος μοίρασε τα επίμαχα ηχητικά του ΟΣΕ, τα οποία κατέληξαν στη «μονταζιέρα».

Ένα ακόμη πρόσωπο κλειδί είναι ο υπάλληλος Νίκος Ηλιόπουλος, ο οποίος είναι εργαζόμενος του ΟΣΕ και υπηρετεί στο σύστημα καταγραφής. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει καταθέσει ενόρκως στις 15 Μαρτίου 2023 πως τα ηχητικά δεδομένα, οι συνομιλίες δηλαδή εξήχθησαν και τελικά- όπως προκύπτει διαμοιράστηκαν- από 28/2 έως και 1/3.

Το Documento έχοντας στην διάθεσή του την κατάθεση του, του απευθύνθηκε προκειμένου να διαλευκάνει τι τελικά έγινε τις κρίσιμες ώρες και πώς κατέληξαν τα ηχητικά μονταρισμένα. Στην συνομιλία, λοιπόν, που είχαμε με τον κ. Ηλιόπουλο εκείνος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει στα δημοσιογραφικά μας ερωτήματα και πως πρέπει να απευθυνθούμε στην διοίκηση του ΟΣΕ, ενώ επρόκειτο ξεκάθαρα για ερωτήματα που αφορούσαν τον ίδιο και στηρίζονται σε δηλώσεις και καταθέσεις του ίδιου.

Όταν του απαντήσαμε πως είχε μιλήσει ξανά στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN για το κρίσιμο θέμα της εξαγωγής των ηχητικών δεδομένων, εκείνος προς έκπληξή μας απάντησε πως «είχα εντολή για εκεί, έκανα αυτό που έκανα, από κει και πέρα». Ρωτώντας τον από ποιον είχε εντολή μας απάντησε «από αυτόν που μου έδωσε την εντολή, από τους ανωτέρους μου» και μας παρέπεμψε να καλέσουμε την διοίκηση του ΟΣΕ ώστε να ενημερωθούμε σχετικά.

Συνεπώς, προκύπτει πως κρίσιμοι μάρτυρες στην υπόθεση είναι υπό τις εντολές της διοίκησης του ΟΣΕ για να ενημερώνουν τα ΜΜΕ και να στρέφουν την έρευνα αλλά και την κοινή γνώμη σε προαποφασισμένη κατεύθυνση.

Έχει σημασία ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας όταν κατέθεσε δεν ρωτήθηκε καν σε ποιους διένειμε τα ηχητικά ούτε για τις επαφές που είχε μετά το δυστύχημα, ως εργαζόμενος στο συγκεκριμένο τμήμα.

www.documentonews.gr - Ελένη Καρανικόλα Κοντορούση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου