Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Επιστολή ΠΕΠΕ για την εκπαίδευση των 22 βοηθών μηχανοδηγού

Κύριε Υπουργέ,Κυρία Υπουργέ, Κυρία Γεν.Γραμματέα,
Από το 2013 στον Κλάδος Έλξης στην ειδικότητα του Βοηθού Μηχανοδηγού μετά από εσωτερικές μετατάξεις εντάχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν 22 συνάδελφοι, οι οποίοι πιστοποιήθηκαν, αλλά έως και σήμερα εκτελούν χρέη Βοηθού Μηχανοδηγού.
Με την παρούσα επιστολή μας, ζητάμε άμεσα να
εγκριθεί το πρόγραμμα που πρότεινε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εκπαίδευση και πιστοποίησή τους στο βαθμό του Μηχανοδηγού, καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που προβλέπονται από τους οικείους Κανονισμούς.
Γνωρίζετε τέλος, τη μεγάλη έλλειψη των Μηχανοδηγών. 
Η εκπαίδευση των 22 συναδέλφων μας, θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος, αφού θα μπορούν μετά την πιστοποίησή τους ν’ απασχολούνται σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πράγμα που δεν είναι δυνατόν σήμερα. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου