Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Aλλαγές στα κυκλώματα του ΜΑΙ

Επιστροφή στην δεκαετία του 80 για το κεντρικό μηχανοστάσιο , αφού προστέθηκε διανυκτέρευση και στο Λειανοκλάδι στα υπνωτήρια (1510/1511) λόγω ...της έλλειψης προσωπικού.
Τελικά οι νεότεροι θα ζήσουν όσα περιγράφουν οι παλιοί , όσα είχαν ανατραπεί κατά την πορεία και τώρα επιστρέφουν με συνυπεύθυνη την πλειοψηφία του Σωματείου , που φυσικά διαμορφώνει τα κυκλώματα εργασίας όπως επιθυμεί.

Την ίδια ώρα ακόμα
δεν έχει αναρτηθεί ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών αδειών στο Κεντρικό Μηχανοστάσιο.
Αλήθεια , υπάρχει άλλο Σωματείο σαν το δικό μας αναρωτιόμαστε ή άλλος κλάδος που οι εργαζόμενοι σε αυτόν να μην γνωρίζουν ακόμα επίσημα πότε θα πάρουν άδεια στις 20 Ιουνίου !

Και να σκεφτεί κανείς ότι στο ΜΑΙ έχουμε 5 εκλεγμένους στο Διοικητικό Συμβούλιο!

Αλλά ξεχάσαμε . 
Η πλειοψηφία θα βγάλει ανακοίνωση που θα λέει ότι φταίει το στέκι της έλξης για το ότι δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα οι άδειες.

Το μόνο πάντως που δεν έχει καταφέρει ο Πρόεδρος μας , Βασίλης Τουρλής , στην τελευταία θητεία του , είναι να τις κόψει και τις άδειες και να επαναφέρει το εξαήμερο !

Απο όσα μαθαίνουμε μετά τα σημερινά αλλά και τα προχτεσινά ( επικουρίες βοηθών κτλπ) , το καλοκαίρι θα είναι θερμό στο ΜΑΙ.

Και φυσικά αποδεικνύονται και οι πραγματικές προθέσεις της πλειοψηφίας ΔΑΚΕ - ΠΑΣΚ. 
Στηρίζουν με κάθε μέσο την ιδιωτικοποίηση και πλέον ανοιχτά βάζουν πλάτη στην παραβατική συμπεριφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΔΙΚΑΜ.

Και πως τους λένε τους συνδικαλιστές που στηρίζουν αυτές τις πολιτικές των Διοικήσεων.

Ναι , ναι .Το βρήκατε . Αυτό είναι. 



1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟΘΗΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΥΠΙΑ? ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΛΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ? ΑΦΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΟΗΘΟ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΝΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ LIANOKLADION.

    ΑπάντησηΔιαγραφή